'; //$gandalf_ads='BRISINGR $gandalf_ads='

Promocja Świąteczna '; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; $gandalf_ads='Zagłosuj na nas
'; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; if(time() > mktime(0, 0, 0, 4, 1, 2012)) { $gandalf_ads='
'; } ?> Thrillery pisane przez kobiety. - Strona 2 » Forum Księgarni Gandalf
Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Thrillery pisane przez kobiety.
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Kryminał, Thriller, Sensacja i Horror
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
magnolia

PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 13:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uwe napisał:
Czytałam Zbieracza. I przypadł do gustu i nie. Z jednej strony jest całkiem fajnie napisana. Z drugiej mam po niej niedosyt. Zakończenie mnie trochę rozczarowało.

w jakim sensie? masz niedosyt, za szybko się skończyła czy jeszcze o coś innego chodzi?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
uwe

PostWysłany: Czw Maj 13, 2010 14:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po prostu mam niedosyt. Jest jakby urwane. Nie lubię tak kończących się książek.
rocky89

PostWysłany: Czw Cze 17, 2010 0:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie skończyłem czytać książkę Sophie Hannah "Druga połowa żyje dalej", trafiłem na tą pozycję w zasadzie przez przypadek i mimo braku doświadczenia z tym gatunkiem podobała mi się, autorka potrafi budować nastrój, zakończenia nie sposób się domyślić. Myślę, że wrócę jeszcze do tej autorki chociaż póki co chcę poznać kilka klasyków gatunku. Możecie polecić coś szczególnego?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
EMC

PostWysłany: Czw Cze 17, 2010 6:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zaintrygował mnie temat i nasuwa mi się pytanie:
kto Waszym zdaniem pisze lepsze kryminały/thrillery czy jest to cecha osobnicza Smile ?
Chodzi mi o ogół i pytam z ciekawości bez żadnych uprzedzeń dotyczących kobiet piszących thrillery.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Kryminał, Thriller, Sensacja i Horror Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: