| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
magnolia

|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 13:28 Temat postu: |
|
|
| uwe napisał: | | Czytałam Zbieracza. I przypadł do gustu i nie. Z jednej strony jest całkiem fajnie napisana. Z drugiej mam po niej niedosyt. Zakończenie mnie trochę rozczarowało. |
w jakim sensie? masz niedosyt, za szybko się skończyła czy jeszcze o coś innego chodzi? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
uwe

|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 14:49 Temat postu: |
|
|
Po prostu mam niedosyt. Jest jakby urwane. Nie lubię tak kończących się książek. _________________ Zawsze mówię prawdę, nawet kiedy kłamię. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rocky89

|
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 0:25 Temat postu: |
|
|
| Właśnie skończyłem czytać książkę Sophie Hannah "Druga połowa żyje dalej", trafiłem na tą pozycję w zasadzie przez przypadek i mimo braku doświadczenia z tym gatunkiem podobała mi się, autorka potrafi budować nastrój, zakończenia nie sposób się domyślić. Myślę, że wrócę jeszcze do tej autorki chociaż póki co chcę poznać kilka klasyków gatunku. Możecie polecić coś szczególnego? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
EMC

|
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 6:42 Temat postu: |
|
|
Zaintrygował mnie temat i nasuwa mi się pytanie:
kto Waszym zdaniem pisze lepsze kryminały/thrillery czy jest to cecha osobnicza ?
Chodzi mi o ogół i pytam z ciekawości bez żadnych uprzedzeń dotyczących kobiet piszących thrillery. _________________ 'Silna i gorzka choroba książkowa rozpanoszyła sie w duszy. Jakież to haniebne być przywiązanym do tej bezwładnej masy papieru, druku i uczuć umarłych ludzi' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|