'; //$gandalf_ads='BRISINGR $gandalf_ads='

Promocja Świąteczna '; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; $gandalf_ads='Zagłosuj na nas
'; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; if(time() > mktime(0, 0, 0, 4, 1, 2012)) { $gandalf_ads='
'; } ?> KRZYK CZAPLI Opowieści rodu Otori » Forum Księgarni Gandalf
Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

KRZYK CZAPLI Opowieści rodu Otori

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Literatura piękna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gandalf
Administrator

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47    Temat postu: KRZYK CZAPLI Opowieści rodu Otori Odpowiedz z cytatem

Opinie ze strony Księgarni Gandalf, zapraszamy serdecznie do dalszej dyskusji.

Cytat:
Mija kilkanaście lat od zaślubin Takeo i Kaede. Mroczne wspomnienia z przeszłości zostały daleko za nimi. Takeo włada Trzema Krainami, wiodąc spokojny żywot u boku ukochanej żony. Jest już ojcem trzech córek: Shigeko, Mikki i Mai. Pamięta jednak o przepowiedni, wedle której poniesie śmierć z ręki syna. Jako doświadczony wojownik, jest gotów wyruszyć na spotkanie z przeznaczeniem. Przedtem jednak będzie musiał stawić czoło samemu sobie i zmierzyć się z prawdą. Czy wyjawi głęboko skrywaną tajemnicę?
Czwarta część niezwykłej opowieści o losach rodu Otori to kolejna podróż w krainę japońskiej kultury. Magia przeplata się tu z ludzkim cierpieniem, przeznaczeniem i śmiercią. A granica między miłością i nienawiścią okazuje się niezwykle krucha.
przekład: Tomasz Piwowarczyk
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Rae

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47    Temat postu: KRZYK CZAPLI Opowieści rodu Otori Odpowiedz z cytatem

No wow, poprostu już nie moge sie doczekać, mam wszystkie trzy w domku i juz je przeczytałam... ale jak widzę, że bedzie c.d. aż mi serducho fruwa :PPP
Powrót do góry
loki

kurde...musze zakupic 4 czesc. mam trzy w domu i ksiazka jest genialna, a jesli jest 4 czesc to...wow...myslalem ze jej jeszcze nie ma a ona juz prawie od roku jest do kupienia...no coz,trzeba bedzie wydac troche kaski:DVery HappyVery HappyVery Happy
POLECAM!!
Powrót do góry
michelle

Cała seria mnie zafascynowała, przeczytałam 3 części, a teraz muszę mieć 4, bo nie wytrzymam jak nie przeczytam!! Zakochałam się w tej opowieści, jes po prostu piękna.
Powrót do góry
Susanna

Ja po prostu nie wytrzymam!!!Przeszukałam wszystkie Empiki a tu nic!!!Wszystkie 3 cześci przeczytałam jedym tchem nie mogę się wprost doczekać kiedy mi w łapsko wpadnie 4!!
Powrót do góry
slazik

Heh:D Jak poprzednicy nie moge sie doczekac;p;p A wiecie ze bedzie jeszcze 5 część?Wink
Powrót do góry
ajsuru

Czytałam wszystkie poprzednie trzy ale tej poprostu nie mogłam odłożyć.
Przeczytałam wciągu niecałych dwóch dni.
Polecam i mam nadzieję że LIAN jeszcze coś napisze Smile
Powrót do góry
Zefir

PostWysłany: Sob Cze 26, 2010 21:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jedna z lepszych książek orientalnych

polecam

warto przeczytać
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Literatura piękna Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: