| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Bunia91

|
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 18:54 Temat postu: |
|
|
Nie martw się, przejdzie im
Już było pare boomów na dane książki i z czasem umarło to śmiercią naturalną, a może dzięki temu zaczną czytać regularnie  _________________ "Ludzie giną na wszelaki sposób, wedle wszystkich kluczów, pod każdym pretekstem..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Samash

|
Wysłany: Sob Sty 01, 2011 13:33 Temat postu: |
|
|
No wiesz ale zaczynają czytać Zmierzch a później przenoszą się na inne książki. Znam kilka takich przypadków, że przez Zmierzch zaczęli czytać najpierw książki tylko o wampirach, a później wszystkie .
Więc są jakieś pozytywne strony popularności Zmierzchu. _________________ "Każda znajdująca się tu książka, każdy tom, posiadają własną duszę. I to zarówno duszę tego, kto daną książkę napisał, jak i dusze tych, którzy tę książkę przeczytali i tak mocno ją przeżyli, że zawładnęła ich wyobraźnią." Carlos Ruiz Zafón |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Czytelnik11

|
Wysłany: Sob Sty 01, 2011 16:11 Temat postu: |
|
|
| Ja osobiście po prostu nie trawię książek o wampirach. Kiedyś z ciekawości jedną kupiłem , ale po stu stronach ją zamknąłem i wylądowała na Allegro |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bunia91

|
Wysłany: Pon Sty 03, 2011 19:25 Temat postu: |
|
|
No tak, trudno się nie zgodzic.
Niech czytają cokolwiek byle by czytali  _________________ "Ludzie giną na wszelaki sposób, wedle wszystkich kluczów, pod każdym pretekstem..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Samash

|
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 15:02 Temat postu: |
|
|
No a zawsze jest szansa, że sięgną po nastepne książki i nastepne, i następne  _________________ "Każda znajdująca się tu książka, każdy tom, posiadają własną duszę. I to zarówno duszę tego, kto daną książkę napisał, jak i dusze tych, którzy tę książkę przeczytali i tak mocno ją przeżyli, że zawładnęła ich wyobraźnią." Carlos Ruiz Zafón |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ian

|
Wysłany: Pią Kwi 01, 2011 5:50 Temat postu: |
|
|
| A ja czytam coś bardziej mrocznego: "Pocałunki wampira" Elleny Schreiber. Bohaterami nie dość, ze są wampiry to jeszcze i na dodatek gotka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marx

|
Wysłany: Pią Kwi 01, 2011 9:20 Temat postu: |
|
|
| ian napisał: | | A ja czytam coś bardziej mrocznego: "Pocałunki wampira" Elleny Schreiber. Bohaterami nie dość, ze są wampiry to jeszcze i na dodatek gotka |
To polecam Gotique (nie pamiętam autora, ale okładka iście kiczowata). _________________ A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Angelikaaa

|
Wysłany: Pią Kwi 01, 2011 17:17 Temat postu: |
|
|
| ian napisał: | | A ja czytam coś bardziej mrocznego: "Pocałunki wampira" Elleny Schreiber. Bohaterami nie dość, ze są wampiry to jeszcze i na dodatek gotka |
i jak? temat zaiste ciekawy  _________________ nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ian

|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 9:09 Temat postu: |
|
|
"Gotique"? Muszę to sprawdzić
"Pocałunki wampira" okazały się bardziej zabawną niż mroczną książką Przy czym postać Raven - głównej bohaterki jest bardzo oryginalna, bo dziewczyna jest ekscentryczką, mało akceptowaną w społeczeństwie. A wampir...no cóż, pochodzi z Rumunii, żyje nocą czyli tak jak przystało na prawdziwego krwiopijce. Ale wydaje mi się, że pokaże na co go stać dopiero w drugiej części. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Amazo

|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 17:57 Temat postu: |
|
|
| Fanom mrocznych klimatów powinni spodobac sie "tułacze" Diaczenko. Cztery ksiazki o magach, którzy musza sobie radzic w niezbyt przyjaznym swiecie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|