'; //$gandalf_ads='BRISINGR $gandalf_ads='

Promocja Świąteczna '; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; $gandalf_ads='Zagłosuj na nas
'; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; if(time() > mktime(0, 0, 0, 4, 1, 2012)) { $gandalf_ads='
'; } ?> CIAŁO I DUCHA RATOWAĆ ŻYWIENIEM - Strona 4 » Forum Księgarni Gandalf
Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

CIAŁO I DUCHA RATOWAĆ ŻYWIENIEM
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Psychologia, poradniki, pedagogika
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Regina Baś

PostWysłany: Sro Maj 13, 2009 8:45    Temat postu: Ciało i ducha ratować Odpowiedz z cytatem

Zaczełam stosować diete warzywno-owocowa po zaleceniu lekarza rehabilitanta,poniewaz tomograf wykazał nieodwracalne zmiany w kręgosłupie k/l.Jedynym ratunkiem-schudnięcie.Zanim kupiłam Ksiązkę juz wysłuchałam ją w komputerze.1 maja wraz z mężem podjeliśmy to wezwanie.Jest super!Chudniemy ,czujemy się dobrze.Tylko to nieustanne szatkowanie,krojenie,miksowanie...No i dziś złapał mnie skurcz,a wczoraj bolała głowa. nie chcę brać leków ale jestem niskociśnieniowcem i zawsze piłam dużo kawy. Czym to zastąpić Question Z poważaniem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ilona

PostWysłany: Sro Maj 13, 2009 18:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najlepiej spytać o to lekarza w przychodni Wink
fenek6665

PostWysłany: Wto Paź 26, 2010 18:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jednym słowem "jesteś tym, co jesz", warto więc zadbać o to, jak się żywimy. Czasem nie chodzi nawet o to co spożywamy, ale jak często. Zdrowiej jest jeść mniej, a częściej, regularniej.

A o wytyczne co do żywienia, rzeczywiście, warto zapytać w przychodni.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Psychologia, poradniki, pedagogika Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: