| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gandalf Administrator

|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47 Temat postu: KRÓLIKI MINIATUROWE - ŁAGODNE I MIŁE |
|
|
Opinie ze strony Księgarni Gandalf, zapraszamy serdecznie do dalszej dyskusji.
| Cytat: | | Króliki miniaturowe są uroczymi zwierzątkami domowymi. Dzięki temu poradnikowi ich racjonalny chów, hodowla i pielęgnacja staną się łatwe dla początkujących. Co warto wiedzieć o królikach miniaturowych, rady dotyczące pielęgnacji i obserwacji, tabele, listy i plany pielęgnacji, rzut oka na ulubione rasy.Seria: Moje hobby |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ewelina Kowalska

|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47 Temat postu: KRÓLIKI MINIATUROWE - ŁAGODNE I MIŁE |
|
|
| Oh!Myślałam i oczekaiwałam czegoś więcej!Chciałam się dowiedzieć czegoś ciekawego o moim ulubieńcu a tu nic! Przepraszam ale takie jest moje zdanie!Uważam i sądze iż ta strona stanie się niezwykle ciekawa dzięki lekkim poświęceniu!Dziękuję za możliwość oddania swojej opini! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fff ff

|
|
|
| nie warto czytać |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ewelinka=[...]

|
|
|
| EWELINKA [...]!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
króliczara

|
|
|
ja uważam że warto przeczytać mam królika i dużo więcej wiem jak przeczytałam niż wczesniej
WARTO PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
króliczara

|
|
|
kocham królika mojego więc wiem co dobre jak sie przeczyta coś
Liczba stron: 64
Wymiary: 160 x 215
Oprawa: Twarda
ykład to no i co warto czy nie tak warto bardzo i ciesze sie z tego że wiem więcej o moim pupilu jak sie to przeczyta to sie wie więcej niż wcześniej sie wiedziało na przykład jak sie karmi co dla niego mozna kupić jak mu wyposażyć klatke to sie wie po przeczytaniu.
naprzKRÓLIKI MINIATUROWE ; łagodne i miłe
Wyd. Multico
Kategoria: poradniki
Króliki miniaturowe są uroczymi zwierzątkami domowymi. Dzięki temu poradnikowi ich racjonalny chów, hodowla i pielęgnacja staną się łatwe dla początkujących i dzieci.
Co warto wiedzieć o królikach miniaturowych, rady dotyczące pielęgnacji i obserwacji, tabele, listy i plany pielęgnacji, rzut oka na ulubione rasy.
króliki są kochane więc warto o nie zadbać i przeczytać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka Szmygel

|
|
|
| Dobra, dobra! Przecież wiadomo, że zawsze warto spróbować, nawet jeśli po przeczytaniu stwierdzimy że się nam nie podobała i ocenimy jej treść na niskim poziomie, ale wątpie iż ta książka miałaby być niby nie warta przeczytania - jak to określili Ewelinka, Ewelina, fff ff" - to znaczy że oni tak naprawdę jej nie czytali lub nie rozumią jej sensu. JA CZYTAŁAM PARĘ KSIĄŻEK tego wydawnictwa i wiem bo( przekonałam się) są one wspaniałe, treść ich jest super, kolorowe, bajeczne, naprawdę najlepsze wydawnictwo moim zdaniem to właśnie Wyd. Multico ! Nie czytałam jeszcze tej o królikach miniaturowych , więc chętnie bym kupiła. JEDNO PYTANKO: GDZIE JEST CENA!!! BO NIE WIEM PO ILE JEST TA KSIĄŻKA!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolinka

|
|
|
| Kocham króliczki sama go mam ty ty ty! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolinka

|
|
|
| Kocham moje malutki króliczki mija kuzynka tez to bardzo słodkie, czyściutkie,milutkie stworzonka,że szkoda gadać moje cocane Ty ty ty!Mam nadzieję,że widzieliście tą reklemę choć to była świnka a ty Ewelinko uważam,żeś głupia ta stronka jest fajna i dałam !0 w ocenach jesteś nienormalna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolinka

|
|
|
| W ocenach sorry dałam 10 tylko wcisnełam shift i mi sie pokiełbasiło! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|