'; //$gandalf_ads='BRISINGR $gandalf_ads='

Promocja Świąteczna '; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; $gandalf_ads='Zagłosuj na nas
'; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; if(time() > mktime(0, 0, 0, 4, 1, 2012)) { $gandalf_ads='
'; } ?> JESTEŚ TYM, CO JESZ » Forum Księgarni Gandalf
Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

JESTEŚ TYM, CO JESZ
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Psychologia, poradniki, pedagogika
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gandalf
Administrator

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47    Temat postu: JESTEŚ TYM, CO JESZ Odpowiedz z cytatem

Opinie ze strony Księgarni Gandalf, zapraszamy serdecznie do dalszej dyskusji.

Cytat:
Któż z nas nie chciałby być zdrowszy i szczęśliwszy, a przy tym bez trudu utrzymywać prawidłową wagę? Wszystko to - a także większy zasób energii, lepsze życie seksualne i większe zdolności umysłowe - obiecuje dr Gillian McKeith tym, którzy przez większość czasu będą przestrzegać większości zaleceń przedstawionych przez nią w książce "Jesteś tym, co jesz". Dowodem na prawdziwość tych obietnic są przypadki dosłownie tysięcy pacjentów, którym pomogła w trakcie ponad 15 lat praktyki klinicznej. Wśród tych pacjentów były gwiazdy filmowe, osoby z rodziny królewskiej i sportowcy olimpijscy, ale głównie zwykli ludzie z całego świata. Niezależnie od pochodzenia i celu, który chcieli zrealizować, łączyło ich jedno - każdy z nich był stworzony z tego, co zjadł. Teraz autorka dzieli się z nami doświadczeniem i wiedza opartą na wieloletnich badaniach, ucząc nas, jakie rodzaje pokarmu są najlepsze dla naszego organizmu i jakie artykuły żywnościowe pomogą nam schudnąć, utrzymać prawidłową wagę i zyskać więcej energii.
Dzięki tej książce:
-badasz swój poziom inteligencji żywieniowej i dowiesz się, jak twój sposób odżywiania wpływa na funkcjonowanie organizmu
-wyzbędziesz się niezdrowych apetytów
-nauczysz się zapobiegania problemom zdrowotnym związanym z odżywianiem, takim jak cukrzyca
-odkryjesz jak niewielkie zmiany mogą spowodować wielką różnicę w twoim życiu
-poznasz pięć głównych problemów zatruwających nam zdrowie oraz dowiesz się, jak sobie z nimi radzić
-dowiesz się, jakie rodzaje żywności pomagają odtruwać nasz organizm
Proste i skuteczne porady dr McKeith oraz jej siedmiodniowy program startowy sprawią, że już wkrótce będziesz czuć się i wyglądać świetnie
Dr Mc Keith pełni funkcję dyrektora renomowanej McKeith Clinic w Londynie oraz bardzo dużo podróżuje, zapraszana do wygłaszania wykładów i prowadzenia seminariów. Realizuje w ten sposób swoją życiową misję polegającą na dzieleniu się posiadaną wiedzą i zmienianiu życia innych ludzi na lepsze.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Monika

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47    Temat postu: JESTEŚ TYM, CO JESZ Odpowiedz z cytatem

Przed chwilą oglądałam program w telewizji, o autorce tej książki. Ona jest niesamowita. Zmieniła nawyki żywieniowe pewnej rodziny ( nie jednej) i zdołała zmienić i ch życie na lepsze. Dlatego zajrzałam na tę stronę.
Powrót do góry
elżbieta Zając

No ten program jest super!potrafi podbudować tych którzy tracą silna wolę w odchudzaniu...
Powrót do góry
magda

no no.. widzę, że wszyscy odwiedzają tą stronę z tego samego powodu - sobotni program na dwójce... jest super... ta kobieta jest brutalna ale skuteczna ... jestem pod wrażeniem
Powrót do góry
nic....

teraz leca programy w niedziele do poludnia.....Wiem ze to jest czasem brutalne ale ja bardzo chcialabym zeby ktos taki jak ONA pokierował moim trybem zycia....
pozdrawiam
Powrót do góry
doda

autorka ksiazki ma niesamowita sile perswazji, jej upor i cierpliwosc pomogla juz takm wielu osoba,jestem pod ogromnym wrazeniem
Powrót do góry
Madalleno

PostWysłany: Nie Kwi 19, 2009 17:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Książka jest bardzo praktyczna. Autorka opisuje jaki wpływ na nasze ciała ma sposób naszego odżywiania. Ale także jak po wyglądzie skóry, paznokci itd. dowiedzieć się co się dzieje z naszym organizmem, jakich składników odżywczych mu brakuje. Dobrze, prosto napisana z ciekawymi ilustracjami. Niemniej czasem przepisy zamieszczone przez autorkę są mało praktyczne, nie wszystkie produkty są tak łatwo dostępne na polskim rynku.

Wink
olszoowa

PostWysłany: Nie Kwi 19, 2009 20:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a może Dieta emocjonalna?

dla mnie bomba Wink

Ostatnio zmieniony przez olszoowa dnia Wto Kwi 21, 2009 8:17, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
teresaikon

PostWysłany: Wto Kwi 21, 2009 7:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo ciekawe, postaram się przynajmniej obejrzec w ksiegarni tę książkę
Powrót do góry
Madalleno

PostWysłany: Pią Kwi 24, 2009 15:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wierzycie w te wszystkie diety typu: dieta emocjonalna, dieta zgodna z grupą krwi, dieta zgodna z temperamentem itd. ?

Bo mnie się wydaje, że one nic nowego nie wnoszą. Jedynym celem jest zarabianie na sfrustrowanych ludzi...
maja_c

PostWysłany: Pią Kwi 24, 2009 15:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też nie wierzę. To są tylko nazwy, które przyciągają, a tak naprawdę jest to jakiś zwykły dietetyczny jadłospis, który albo zadziała, albo - co bardziej prawdopodobne - nie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Madalleno

PostWysłany: Pią Kwi 24, 2009 15:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A przecież takich książek są tysiące.. i jakoś każda odnajduje grono czytelników....
maja_c

PostWysłany: Pią Kwi 24, 2009 15:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No tak, bo ludzie, którzy w tym przypadku chcą zrzucić na wadzę łapią się wszystkiego. Ćwiczeń, bielizny wyszczuplającej, a w końcu i książek.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
olszoowa

PostWysłany: Pią Kwi 24, 2009 16:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A które z tych książek czytałyście?
Której z diet probowałyście?

na każdy temat ukazuje sie masa książek.
czasem sie zastanawiam kto to czyta? komu potrzebna jest kolejna pozycja z serii, traktująca o tym samymi prawie tak samo...

no cóż, czasem nie czas nasz na daną idee, a za dwa dni i owszem...

Pewnie, że fajnie byłoby mieć pewność, że coś działa i nie trzeba sobie dalej głowy zawracać Laughing

Ba, gdybyśmy wszyscy byli tacy sami...
wystarczyłaby zapewne jedna
jeden temat-jedna książka, bo jedno rozwiązanie...

na szczęście tak nie jest

ja sie cieszę ze mam taaaaki wybór
i że mogę wybierać

PostWysłany: Pią Kwi 24, 2009 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

maja_c napisał:
No tak, bo ludzie, którzy w tym przypadku chcą zrzucić na wadzę łapią się wszystkiego. Ćwiczeń, bielizny wyszczuplającej, a w końcu i książek.

zamiast wziąc sie za siebie Wink Very Happy Cool
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Psychologia, poradniki, pedagogika Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5

Skocz do: