| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
olszoowa

|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 16:21 Temat postu: |
|
|
| brujo napisał: |
Zostane przy piciu calvadosa  |
pod łukiem triumfalnym?  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kilmeny

|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 12:19 Temat postu: |
|
|
Ech, wszystko jest dziś niezdrowe . No ale coś trzeba jeść, prawda?  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Riel

|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 1:47 Temat postu: |
|
|
| Teraz nie ma już nic zdrowego. Nawet jak coś sama zasiejesz, w ogródku, na działce, to zawsze jest skarzone choćby spalinami. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kilmeny

|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 12:50 Temat postu: |
|
|
A jakże. Ja na pewno nie mogę być wzorem dla tych, którzy chcieliby się w miarę zdrowo odżywiać. Nie jem cukru (przynajmniej na co dzień) - ale to ze względów estetycznych, od niego wzmaga się u mnie trądzik . Ogólnie to gotuje mi mama, więc jem różne różności, ale... biała mąka i w ogóle. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
joan_stark

|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 19:31 Temat postu: |
|
|
Ja ogólnie jem wszystko Co mi wpadnie w ręce i na co mam ochotę. Na szczęście mam dobrą przemianę materii, więc z wagą mam spokój, trądziku też nie mam, ale np. nie jem czekolady i orzechów, a sezonowo nie jem pomidorów, cytrusów i produktów mlecznych. To wszystko przez alergię. Narazie mam spokój, ale czasami po prostu mnie bierze i muszę ograniczyć ich spożycie.
Nigdy nie czytałam książek o dietach. Każda dieta w jakimś stopniu niszczy metabolizm. Potem efekt jojo itd... to nie dla mnie.  _________________ "Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach. A najstarszy i najsilniejszy rodzaj strachu to strach przed nieznanym." H.P. Lovecraft
www.premieryksiazkowe.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|