'; //$gandalf_ads='BRISINGR $gandalf_ads='

Promocja Świąteczna '; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; $gandalf_ads='Zagłosuj na nas
'; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; if(time() > mktime(0, 0, 0, 4, 1, 2012)) { $gandalf_ads='
'; } ?> Taniec z gronostajem » Forum Księgarni Gandalf
Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Taniec z gronostajem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Psychologia, poradniki, pedagogika
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gandalf
Administrator

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47    Temat postu: Taniec z gronostajem Odpowiedz z cytatem

Opinie ze strony Księgarni Gandalf, zapraszamy serdecznie do dalszej dyskusji.

Cytat:
Są książki, których lektura zadziwia nieprawdopodobnymi historiami wziętymi z życia, książki, który lektura porusza głęboko i pozostaje w czytelniku przez długi czas. Są książki, od których nie można się oderwać z obawy, że bohaterowie żyć będą dalej sami, bez naszej współobecności. Taką książką jest "Taniec z gronostajem" - opowieść o uwikłaniu w toksyczną miłość, o woli przetrwania, piekle codzienności, próbach ucieczki z destrukcyjnego związku i wreszcie - budowaniu życia na nowo.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Jola

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47    Temat postu: Taniec z gronostajem Odpowiedz z cytatem

To świetna powieść. Dziwie się, że jest w kategorii psychologia. Słuchałam kiedyś jej fragmenty w radio, to ptrzedewszystkim dobra literatura, a że mówi o ludziach w sytuacjach ekstremalnych i strasznych życiowo? Tym lepiej, że wreszcie pisarze zajęli sie czymś istotnym Smile
Powrót do góry
Grażyna

To książka dla wszystkich, a szczególnie dla tych którzy zaczynają budować swoje życie. Przy uważnym przeczytaniu wyraźnie widać te zachowania, które na pozór są banalne, na które nie zwracamy uwagi, bo przecież ten człowiek mnie kocha. Dopiero cala niebywała miłość zaczyna być w pełni widoczna w dalszym życiu. To powinna być lektura niemalże obowiązkowa dla wszystkich kobiet chcących rozpocząć swoje dorosłe życie, po to tylko, by życie nasze było lepsze. Bo to my budujemy życie nie tylko sobie, ale przede wszystkim naszym dzieciom. Oby miały one więcej szczęścia niż te książkowe. Oby były w stanie opowiadać o swoim pięknym i rozbrykanym dzieciństwie.
Powrót do góry
Kami

Nie myślałem że książka dla bab tak dobrze sie czyta. Wcisnęła mi ja moja Kobieta. Mówi, że nie może sie ze mna dogadać. Cię kocham Monieczko :*
Powrót do góry
Iśka

Kobitki każda rozumiecie KAŻDA powinna to przeczytać! NIESAMOWITA KSIĄŻKA
Powrót do góry
E3013

Zacząłem czytać i myslałem, że to takie sobie: same miłosne listy, słodkie aż mdli. Ale potem miałem ochote znaleźć tego faceta i mu dołożyć. Na koniec pomyslałem, że dobrze że sa takie książki. Nie tylko dla bab. Z pewnością.
Powrót do góry
Mariusz

rzeczywiście nie tylko dla kobiet. polecam!!!!!
Powrót do góry
zenek

http://www.maryla.scibor-marchocka.prv.pl/ prywatna strona autorki polecam!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Psychologia, poradniki, pedagogika Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: