| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gandalf Administrator

|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47 Temat postu: Taniec z gronostajem |
|
|
Opinie ze strony Księgarni Gandalf, zapraszamy serdecznie do dalszej dyskusji.
| Cytat: | | Są książki, których lektura zadziwia nieprawdopodobnymi historiami wziętymi z życia, książki, który lektura porusza głęboko i pozostaje w czytelniku przez długi czas. Są książki, od których nie można się oderwać z obawy, że bohaterowie żyć będą dalej sami, bez naszej współobecności. Taką książką jest "Taniec z gronostajem" - opowieść o uwikłaniu w toksyczną miłość, o woli przetrwania, piekle codzienności, próbach ucieczki z destrukcyjnego związku i wreszcie - budowaniu życia na nowo. |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jola

|
|
|
To świetna powieść. Dziwie się, że jest w kategorii psychologia. Słuchałam kiedyś jej fragmenty w radio, to ptrzedewszystkim dobra literatura, a że mówi o ludziach w sytuacjach ekstremalnych i strasznych życiowo? Tym lepiej, że wreszcie pisarze zajęli sie czymś istotnym |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grażyna

|
|
|
| To książka dla wszystkich, a szczególnie dla tych którzy zaczynają budować swoje życie. Przy uważnym przeczytaniu wyraźnie widać te zachowania, które na pozór są banalne, na które nie zwracamy uwagi, bo przecież ten człowiek mnie kocha. Dopiero cala niebywała miłość zaczyna być w pełni widoczna w dalszym życiu. To powinna być lektura niemalże obowiązkowa dla wszystkich kobiet chcących rozpocząć swoje dorosłe życie, po to tylko, by życie nasze było lepsze. Bo to my budujemy życie nie tylko sobie, ale przede wszystkim naszym dzieciom. Oby miały one więcej szczęścia niż te książkowe. Oby były w stanie opowiadać o swoim pięknym i rozbrykanym dzieciństwie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kami

|
|
|
| Nie myślałem że książka dla bab tak dobrze sie czyta. Wcisnęła mi ja moja Kobieta. Mówi, że nie może sie ze mna dogadać. Cię kocham Monieczko :* |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Iśka

|
|
|
| Kobitki każda rozumiecie KAŻDA powinna to przeczytać! NIESAMOWITA KSIĄŻKA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
E3013

|
|
|
| Zacząłem czytać i myslałem, że to takie sobie: same miłosne listy, słodkie aż mdli. Ale potem miałem ochote znaleźć tego faceta i mu dołożyć. Na koniec pomyslałem, że dobrze że sa takie książki. Nie tylko dla bab. Z pewnością. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariusz

|
|
|
| rzeczywiście nie tylko dla kobiet. polecam!!!!! |
|
| Powrót do góry |