'; //$gandalf_ads='BRISINGR $gandalf_ads='

Promocja Świąteczna '; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; $gandalf_ads='Zagłosuj na nas
'; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; if(time() > mktime(0, 0, 0, 4, 1, 2012)) { $gandalf_ads='
'; } ?> Komedie » Forum Księgarni Gandalf
Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Komedie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Inne formy literackie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
evi161

PostWysłany: Czw Mar 18, 2010 15:30    Temat postu: Komedie Odpowiedz z cytatem

Chciałabym, zebyście polecli mi jakieś dobre, lekkie komedie. Ostatnio zmęczyły mnie sensacje, kryminały i chciałabym ruszyć coś zupełnie innego. Wczoraj skończyłam czytać gorąco polecaną ksiązkę "O psychiatrach, psychologach i innych psychozach" Avia Rodrigo Munoz i muszę przyznać, że strasznie się rozczarowałam. Miała to być powalajaca na kolana pozycja, a mnie bynajmniej usypiała. Zero akcji, jedynie wywody i przemyslenia człowieka, który nie daje sobie rady sam ze sobą i z lekarzami.
Więc gorąco Was proszę polećcie coś przy czym naprawdę będzie mozna się posmiać.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Edyta
Moderator

PostWysłany: Czw Mar 18, 2010 15:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hm, to chyba tylko kultowa Bridget Jones zostaje... Wink

KLIK
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Kmaro

PostWysłany: Sob Mar 20, 2010 23:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesli lubisz swiat absurdu to polecam "Hotel New Hampshire" John Irving ...nie jeden moment cie zaskoczy i bedzie smieszył
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Inne formy literackie Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: