| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KatarzynaSikora

|
Wysłany: Pon Lut 06, 2012 14:58 Temat postu: Do M.M.W. |
|
|
Oj zgadza się. A ja już coś wciągnie to nie ma przebacz i żebym nocy miała nie przespać, to czytam. Ale w takich sytuacjach wybieram audiobooki, bo na co dzień tak dużo ślepię się w komputer, że muszę oszczędzać wzrok. Ipod towarzyszy mi we wszystkich podróżach "do" i "z", sprzątaniu, przy pracy w ogródku;D No, słowem jesteśmy nierozłączni.
Miłego dnia
Pozdrawiam gorąco
Kasia _________________ www.katarzynasikora.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vanja

|
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 18:57 Temat postu: |
|
|
Dla mnie ,nie ma to jak tradycja, czytam tylko papierowe książki, przy kompie za bardzo męczy mi sie wzrok. I do tego głównie po drodze do pracy , a to jest ponad godzinę dziennie, ale za to systematycznie.  _________________ Gdyby drzwi percepcji zostały oczyszczone, wszystko wydawałoby się nam takie jakie jest - nieskończone.W.Blacke |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KatarzynaSikora

|
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 22:17 Temat postu: |
|
|
A wiesz, że ostatnio w tym pędzie, myślałam, czy taka godzinna podróż do pracy z lekturą nie byłaby najlepszym rozwiązaniem. Mówię serio. Przynajmniej jakaś zewnętrzna siła zmusiłaby mnie do spokojnego zagłębienia się w lekturze. Ot tak po prostu.
Pozdrawiam
Kasia _________________ www.katarzynasikora.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vanja

|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 12:12 Temat postu: |
|
|
Dla mnie to jedyna możliwość, choć muszę przyznać że ma też swoje wady : nie każdą książkę można poczytać , np. już kilka razy podchodziłam do "Bóg Urojony" Dawkinsa i niestety w tramwaju nie da rady.
Ale wszystkie sensacyjne idą tak, że szkoda wysiadać  _________________ Gdyby drzwi percepcji zostały oczyszczone, wszystko wydawałoby się nam takie jakie jest - nieskończone.W.Blacke |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KatarzynaSikora

|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 12:21 Temat postu: |
|
|
:D:D
Zgadza się sensacyjne wchodzą gładko w każdych okolicznościach. Ostatnio czekałam na córkę na basenie. Zajęcia trwają pół godziny. Zaczytana na korytarzu, bo w szatni ukrop nie do wytrzymania, przegapiłam moment wyjścia dzieci z basenu. Zorientowałam się dopiero jak mnie mały człowieczek pocałował w policzek. Młoda była wysuszona i ubrana! To się jeszcze nigdy nie zdarzyło! Lektura czyni cuda:D
Miłego dnia _________________ www.katarzynasikora.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vanja

|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 13:09 Temat postu: |
|
|
Kiedyś (jeszcze w młodości) mi sie zdarzyło mamy nie wpuścić do domu-nie słyszałam jak puka Pozdrówki _________________ Gdyby drzwi percepcji zostały oczyszczone, wszystko wydawałoby się nam takie jakie jest - nieskończone.W.Blacke |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|