| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 11:49 Temat postu: Co robicie gdy czytacie? |
|
|
Jak czytacie to robicie coś jeszcze? Co?
Słuchacie? (radia? muzyki - jakiej?)
Jecie? (co?)
Pijecie? (co?)
Gotujecie? (co?)
A może coś innego robicie jeszcze??
Ja: nie czytam, czasem chrupię paluszki (chociaż rozprasza mnie to), piję dobrą herbatę lub aromatyczną kawę, nie gotuję (szkoda książki). _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
uwe

|
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 0:58 Temat postu: |
|
|
Palę. Popijam też zwykle: cola tiger herbata. Książka + kuchnia odpada. Staram się też nie jeść w trakcie - a to dlatego że nawet skupiając się na samym jedzeniu zdarza mi się pobrudzić  _________________ Zawsze mówię prawdę, nawet kiedy kłamię. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kilmeny

|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 16:39 Temat postu: |
|
|
Noo, czasem słucham muzyki (Lenki) podczas czytania książki, ale chyba jednak wolę nie, bo to mnie odrobinę rozprasza. Właściwie to nic specjalnego wtedy nie robię. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
miszkos

|
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 12:23 Temat postu: |
|
|
ja palę, albo piję cokolwiek, ale na pewno nie gotuję... _________________ Im więcej potu na poligonie, tym mniej krwi w walce. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maddziaa

|
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 12:28 Temat postu: |
|
|
Ja koniecznie muszę coś pić, kawa, herbata sok, obojętnie:) ale na pewno nie gotowałabym, szkoda mi byłoby książki, a mam właśnie coś takiego jak nadmierna dbałość o książki;] nie słucham muzyki bo mnie rozprasza, a w ogóle to uwilebiam czytać na dworze:) o ile pogoda dopisuje oczywiście _________________ Kto znajduje, źle szukał. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kmaro

|
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 17:40 Temat postu: |
|
|
Ja w ostatnim czasie miałem fazę na jedzenie fistaszków w czasie czytania:P....ale ogólnie to tylko skupiam się na czytaniu bez zadnych dodatkowych czynnosci  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luthien_Sara

|
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 23:06 Temat postu: |
|
|
Ja jak czytam muszę słuchać muzyki, wtedy lepiej się skupiam na tym co czytam, czasami też podjadam coś - orzeszki lub jakieś inne suche przekąski, ale jedzenie to pomniejsza sprawa. Nie może być cicho, bo wtedy nie wiem o czym czytam tylko skupiam się na tym, że denerwuje mnie to, że jest tak cicho oraz że ta cisza dudni mi w uszach  _________________ "Czas ucieka, wieczność trwa" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
18alexa18

|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 16:13 Temat postu: |
|
|
Ja obowiązkowo piję kawkę, do tego jakieś paluszki czy ciasteczka i wtedy mogę czytac. Jeśli chodzi o muzykę, to nie preferuję, bo za bardzo mnie ona rozprasza, wyjątek tu stanowi soundtrack do władcy pierścieni powrót króla, ale to tylko kiedy czytam jakąś książkę fantasy. To pomaga wczuc się w klimat... Przeczytałam tak już niejedną książkę.  _________________ Sunsetter... None Better... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luthien_Sara

|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 21:27 Temat postu: |
|
|
Co do muzyki z Władcy to popieram całkowicie Dzięki niej niejedną klasówkę z historii zaliczyłam  _________________ "Czas ucieka, wieczność trwa" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
phantomka91

|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 21:35 Temat postu: |
|
|
Ja też podczas czytania słucham muzyki - nie umiem się skupić jak coś nie dudni w uszach, cisza strasznie rozprasza Czasem czytam też przy włączonym telewizorze - filmy, wiadmości, programy muzyczne, obrady sejmu - wszystko jedno, oby tylko coś robiło hałas no i oczywiście obowiązkowo herbatka  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kilmeny

|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 12:24 Temat postu: |
|
|
| phantomka91 napisał: | Ja też podczas czytania słucham muzyki - nie umiem się skupić jak coś nie dudni w uszach, cisza strasznie rozprasza |
Rozprasza, rozprasza. Jak czytam po nocy, to faktycznie włączam muzyki, bo inaczej co chwilę sprawdzam, czy nikt nie chodzi po domu itd. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Riel

|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 1:43 Temat postu: |
|
|
| Czasem słucham muzyki, ale bardzo cicho, piję herbatę, colę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pawel170784

|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 18:47 Temat postu: |
|
|
| Piję dobrą herbatę i tyle. Żadnej muzyki, żadnego jedzenia, tylko książka, herbata i ja. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
miszkos

|
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 10:12 Temat postu: |
|
|
Ja nic nie robię, zazwyczaj leżę w łóżku:) _________________ Im więcej potu na poligonie, tym mniej krwi w walce. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carmen82

|
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 18:35 Temat postu: |
|
|
| Ciepła herbatka, ciepłe łóżeczko. Żadnej muzyki, bo nie mogę się skupić. |
|
| Powrót do góry |