'; //$gandalf_ads='BRISINGR $gandalf_ads='

Promocja Świąteczna '; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; $gandalf_ads='Zagłosuj na nas
'; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; if(time() > mktime(0, 0, 0, 4, 1, 2012)) { $gandalf_ads='
'; } ?> Zakazane gry » Forum Księgarni Gandalf
Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zakazane gry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Romanse
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gandalf
Administrator

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47    Temat postu: Zakazane gry Odpowiedz z cytatem

Opinie ze strony Księgarni Gandalf, zapraszamy serdecznie do dalszej dyskusji.

Cytat:
Książka zachwycająca optymizmem i szczerością, pełna błyskotliwych dialogów i dowcipnych puent. Przewrotna opowieść o miłości dziewczyny do starszego o kilkanaście lat żonatego mężczyzny. O ścieraniu się dwóch światów o odmiennych wartościach, o grze emocji, o roli przypadku. On kocha swoją pozycję i ułożone życie, ona wszystko, co jest poza tym. Gdy są razem, pragną jednak tego samego - siebie...
Debiut literacki młodej, utalentowanej i pięknej autorki - Malwiny Kowszewicz - która ma wszelkie szanse, by zdobyć w Polsce popularność nie ustępującą Katarzynie Grocholi.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Marta Kownacka

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47    Temat postu: Zakazane gry Odpowiedz z cytatem

Piękna ksiązka, inteligentna narracja. Historia o takiej miłości, która jest ponad wszystkim. Ale żaden ckliwy harlequin. To rzecz o miłości prawdziwej. Wielkiej. Dawno nie czytałam czegoś takiego, co aż tak poruszyło moje emocje. Wyrazy szczerego uznania dla autorki i wyrazy szczerego współczucia dla OMW, o ile takowy gdziekolwiek istnieje.
Powrót do góry
Kasia Gotek

Niestety kompletne nieporozumienie i niewypał. Dziwię sie mojej poprzedniczce jak może cos tak śmieszno - głupiego poruszać. Książka jest infantylna i niezamierzenie komiczna. OMW ma osobowowść dużego dziecka obrażającego się o byle co. Oliwka swoją inteligencją obraża wyrobionego czytelnika...
Dawno nie czytałam takiej karykatury książki.
Powrót do góry
Katarzyna Skrzypek

Bardzo dobry debiut. To duża sztuka tak lekko i z dystansem opisac związek tak kompletnie odmiennych ludzi.A swoja drogą - myślę, że bardzo dużo mężczyzn ma osobowość dużego dziecka, tylko o tym nie wiedzą.
Powrót do góry
marta róg

Bardzo fajna książka. Dostarczyła mi duzo emocji i wielu wspomnien........ Tak, to było najciekawsze bo była i jest ona moim odzwierciedleniem. Sama przeżywałam i przeżywam taka miłość jak miała Oliwka. Wiem, ze wiele cytatów z tej ksiażki moge wpisaw w swoj życiorys. Dlatego tak bardzo jest ona fascynująca. Ja takze stałam sie świadkiem czyjegoś małżeństwa.............
Powrót do góry
olaf

Jakie to straszne, że taki OMW będzie już sam, że on nie zauażył takiej Oliwki Sad a takich tak mało.... Bardzo wzruszyła mnie ta książka, historia. Gdybym mógł ci pokazać miłość Malwino, byłabyś najszczęśliwsza. Olaf
Powrót do góry
miki

niezle, szydercze, przenikliwe i zaskakujaco trafne spojrzenie na innych i na sama siebie, pozdro
Powrót do góry
fenek6665

PostWysłany: Sro Paź 27, 2010 16:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zajrzałem tu z ciekawości- książki nie czytałem. Ale patrząc na wasze komentarze pomyślałem sobie, że warto po nią sięgnąć. Gdy przeczytam, podzielę się wrażeniami. Pozdrawiam.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Romanse Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: