| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Bunia91

|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 16:00 Temat postu: |
|
|
Wiesz miałam to samo...
Utknęłam po kilkunastu stronach i jakoś nie kwapiło mi się wracac do niej. Znajoma też poległa, więc może to książka-wyzwanie  _________________ "Ludzie giną na wszelaki sposób, wedle wszystkich kluczów, pod każdym pretekstem..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justyna1988

|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 22:02 Temat postu: |
|
|
No jeśli to faktycznie wyzwanie, to ja daje sobie na razie spokój, może kiedyś przez nią przebrnę. Póki co poszukam czegoś przyjemniejszego, tym bardziej, że sesja za pasem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bunia91

|
Wysłany: Sro Gru 08, 2010 0:14 Temat postu: |
|
|
Tego akurat mogłaś nie pisac
Już co prawda oswoiłam się z myślą, ale wolę jej nie słyszec
Czytałaś całą trylogię Bourne'a? _________________ "Ludzie giną na wszelaki sposób, wedle wszystkich kluczów, pod każdym pretekstem..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justyna1988

|
Wysłany: Sro Gru 08, 2010 9:26 Temat postu: |
|
|
Niestety nie, przeczytałam tylko tą tożsamość B. a dalsze części były w bibliotece już przez kogoś pożyczone, wiec chwilowo nie miałam jak, a potem całkiem o tym zapomniałam, bo lista książek do przeczytania wciąż sie wydłuża.... ale może zażyczę sobie całą trylogię na Święta:)
Pierwsza część bardzo mi się podobała, ciekawa jestem czy pozostałe 2 są równie dobre ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bunia91

|
Wysłany: Sro Gru 08, 2010 14:26 Temat postu: |
|
|
Mnie się bardzo podobała cała trylogia, więc polecam gorąco. Na pewno się nie znudzisz i przejdziesz całą  _________________ "Ludzie giną na wszelaki sposób, wedle wszystkich kluczów, pod każdym pretekstem..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tom-ek

|
Wysłany: Sro Gru 08, 2010 15:29 Temat postu: |
|
|
i dokonczylem polecam przeczytanie (weekend z osermanem)
"Tożsamość Bourne`a" - tez bardzo fajne podobalo mi sie ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BaniaQ

|
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 22:37 Temat postu: |
|
|
Kiedyś przeczytałem mnóstwo książek Ludluma i z czystym sumieniem mogę je polecić. Strażnicy Apokalipsy i Klątwa Prometeusza to chyba moje ulubione, choć stare też są super.
WAŻNE!
Po śmierci Ludluma ciągle wydawali książki na podstawie jego notatek lub przez niego rozpoczęte. Niektóre pospisywali nazwiskami autorów, którzy je kończyli, ale jestem niemal pewny, że niektóre książki nie zostały dokończone przez Ludluma, a na okładce jest tylko nazwisko. Książek pisanych przez innych autorów, a z Ludlumem mającym wspólnego tylko nazwisko na okładce, nie polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Amazo

|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 17:46 Temat postu: |
|
|
| Oglądałem filmowego Bourne'a - bardzo mi się podobał. Książki zaczynałem czytac kilka razy, ale nigdy nie skonczylem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|