| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
maratka

|
Wysłany: Nie Lis 21, 2010 11:53 Temat postu: |
|
|
U mnie na uczelni- Uniwersytet Gdański- stoi sobie półeczka, na której leżą książki i gazety, które można zabrać do domu, przeczytać i oczywiście oddać. Na początku były na niej pustki, ale ostatnio widzę, że się zapełnia i pojawiają się coraz ciekawsze pozycje;) _________________ "Always look on the bright side of life" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nemo

|
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 18:49 Temat postu: |
|
|
Aż się dziwię, że wszyscy oddają? Przecież to Polska;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Sob Gru 04, 2010 14:49 Temat postu: |
|
|
Stop z przesądami:)
Ja też bym chętnie oddał, na szczęście miejsca w których można poczytać w moim miasteczku są bogato zaopatrzone w ksiązki i gazety, także nie ma takiej potrzeby _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 17:33 Temat postu: |
|
|
| fenek6665 napisał: | Stop z przesądami:)
Ja też bym chętnie oddał, na szczęście miejsca w których można poczytać w moim miasteczku są bogato zaopatrzone w ksiązki i gazety, także nie ma takiej potrzeby |
Jeśli uważasz, że nie ma potrzeby przekazywać książek, to jest w błędzie. Myślę, że każda biblioteka czy szkoła przyjmie książki.
Tyle że fenku..., rozmowa nie dotyczy oddawania sobie książek ot tak a o akcji Bookcrossing, która polega zupełnie na czymś innym.
Wczytuj się w tematy, proszę, nim się udzielisz . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
alex

|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 18:25 Temat postu: |
|
|
| Bookcrossing to fajna inicjatywa, ale książki moich ulubionych autorów i tak kupuję, bo odczuwam przyjemność z ich posiadania i możliwości sięgnięcia do nich w każdej chwili. Ponadto zdarza mi się czytać książkę w dzień, tydzień, a niekiedy rozwleka się to na miesiące i nie chciałabym, aby ktoś inny w tym czasie nie mógł czytać przetrzymywanej przeze mnie książki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pama22

|
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 14:38 Temat postu: |
|
|
| alex napisał: | | Bookcrossing to fajna inicjatywa, ale książki moich ulubionych autorów i tak kupuję, bo odczuwam przyjemność z ich posiadania i możliwości sięgnięcia do nich w każdej chwili. Ponadto zdarza mi się czytać książkę w dzień, tydzień, a niekiedy rozwleka się to na miesiące i nie chciałabym, aby ktoś inny w tym czasie nie mógł czytać przetrzymywanej przeze mnie książki. |
tak, zgadzam się z tobą _________________ Sklep internetowy o stroje kąpielowe dla znajomych, jak cos pisac na pw pozycjonowanie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|