'; //$gandalf_ads='BRISINGR $gandalf_ads='

Promocja Świąteczna '; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; $gandalf_ads='Zagłosuj na nas
'; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; if(time() > mktime(0, 0, 0, 4, 1, 2012)) { $gandalf_ads='
'; } ?> TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA - Strona 17 » Forum Księgarni Gandalf
Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Podręczniki i edukacja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gość

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 19:02    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

Cytat:
[cite]Napisał: gość: 111 (111@11.sru)[/cite]http://rapidshare.com/files/105606868/test_szostoklasisty_2008.rar
tu są testy
wiele osób będzie pisało że to nieprawda ale sami ściągniecie i zobaczycie

Wydaję mi się, że to jest ten test, tylko ma ktoś hasło proszę wpiszcie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
gość

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 19:11    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

po co pisac stone jak nikt nie zna hasła?
Powrót do góry
kokosik

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 19:16    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

TO wszystko to jedna wielka bzdura:devil:Cool
ktoś z nas żartuje
Powrót do góry
gość222

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 19:21    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

111 prosimy podaj hasło albo chociaż nas naprowadź :bigsmile::devil:
Powrót do góry
gość

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 19:27    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

szkoda czasu chodżmy lepiej spać , bo jutro oczy trzeba będzie zapałkami podpierać. 111 dobrze sie bawisz?
Powrót do góry
elvis

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 9:48    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

ja napisłem dzisiaj test i był bardzo prosty na pewno będe miał 40 punktów
Powrót do góry
fikus

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 9:58    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

ja dzisiaj pisalem test i byl dla mnie sredni :devil:
jakie wam wyszly wyniki z matmy ???? piszcie plz
:bigsmile:
Powrót do góry
mefik

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 10:58    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

z matmy powinno wyjśc 17 butelek wody i 4,1m - cień
Powrót do góry
glucia

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 11:27    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

:crazy:wyszło mi 17 butele macie odp
Powrót do góry
gość

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 11:39    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

test był zryty, ale łatwy
z matmy otwarte najprostsze
wyniki ; 17 butelek a 410cm w przybliżeniu 4,10 m
z przyrody ; lato , wiosna i jesten ,zima
a w zamknietych proscizna mozna pisac jak chcecie sie dowiedziec odp.w zamknietych
Powrót do góry
gość

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 13:03    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

Ten test to banał
Powrót do góry
niki

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 13:15    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

A jakie odpowiedzi z polskiego pamiętacie?
Powrót do góry
ev3liśka

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 13:25    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

Test był jak dla mnie średni... z próbnego miałam 40 a teraz pewnie gdzies około 37 Smile A co zaznaczyliscie w takim jednym zamknietym co z wiersza było i tam o "wiecheć" czy cos takiego było, kapujecie o co mi chodzi?? I czy ktoś wie co tam trzeba było zaznaczyc bo ja zaznaczyłam że A-Pęd... ale nie mam pojęcia czy to dobrze bo tu musiałam strzelać:9 Jak ktoś zna odp to plis odpiszcie :* Pozdrawiam cieplutko:* <cmok>

PS.piszcie te jak odpowiadaliście na inne pytania.. jakby co ja tez moge pomóc xD
Powrót do góry
niki

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 13:30    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

Z tym pędem trafiłaś ja poległem zaznaczyłem stos
Powrót do góry
lolik

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 13:34    Temat postu: TESTY SZÓSTOKLASISTY. ZADANIA. ODPOWIEDZI. WYJAŚNIENIA Odpowiedz z cytatem

jakie maacie odpowiedzi w innych pytaniach ????:tongue:
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Podręczniki i edukacja Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Następny
Strona 17 z 18

Skocz do: