| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gandalf Administrator

|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47 Temat postu: Kapłan |
|
|
Opinie ze strony Księgarni Gandalf, zapraszamy serdecznie do dalszej dyskusji.
| Cytat: | | Kapłan otwiera nowy cykl książek Kotowskiego, nie związany z bohaterami jego poprzednich książek. Trudny do "zaszufladkowania" typ historii opowiedzianej w Kapłanie można określić jako zagadkowy thriller historyczno-przygodowy, którego akcja toczy się... współcześnie. Bohaterowie powieści poruszają się po całej Europie, ale choć uczestniczą w niemal fantastycznych wydarzeniach, tło powieści stanowi całkowicie realistyczna rzeczywistość początku XXI wieku. |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja

|
|
|
Najgorsze były momenty, w których musiałam przerwać czytanie. Polecam wziąć urlop z pracy - genialna książka.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
morfologia

|
|
|
| to jest chyba najlepszy polski thiller! polecam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tuptuś

|
|
|
| Zgadzam się z poprzednikami - książka świetna. Urlopu brać nie trzeba - idealna książka na deszczowy weekend:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
morfologia

|
|
|
| warto tez dodać, że książka jest pełna historycznych odniesień i psychologicznych kontekstów, a to ważne - świetnie podnosi wartość książki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justyna1988

|
Wysłany: Pią Lis 26, 2010 22:17 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z przedmówcami jedna bezsenna noc, ale warto. Mogę tylko dodać, że świetna jest również książka Kotowskiego pt. "Niepamięć", daje dużo do myślenia dlatego też polecam gorąco:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bunia91

|
Wysłany: Sob Lis 27, 2010 22:46 Temat postu: |
|
|
Dzięki wam mój kalendarza książkowy zapełoniony jest co najmniej na kolejne dwa lata
Sięgałam już po tego autora, ale z tym tytułem jeszcze nie miałam doczynienia. Opinie są bardzo pozytywne, więc siłą rzeczy będzie trzeba zajrzec  _________________ "Ludzie giną na wszelaki sposób, wedle wszystkich kluczów, pod każdym pretekstem..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|