'; //$gandalf_ads='BRISINGR $gandalf_ads='

Promocja Świąteczna '; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; $gandalf_ads='Zagłosuj na nas
'; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; if(time() > mktime(0, 0, 0, 4, 1, 2012)) { $gandalf_ads='
'; } ?> CGI » Forum Księgarni Gandalf
Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

CGI

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Nauki ścisłe i przyrodnicze 
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gandalf
Administrator

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47    Temat postu: CGI Odpowiedz z cytatem

Opinie ze strony Księgarni Gandalf, zapraszamy serdecznie do dalszej dyskusji.

Cytat:
Niniejsza książka poprowadzi Czytelnika o krok dalej, poza zwykłe strony HTML. Omawia wykorzystanie programów w Perlu i C do tworzenia interaktywnych formularzy, mapowania grafiki, integracji z bazami danych.

Książka omawia zagadnienia programowania CGI w Perlu i C, tworzenie działających programów wraz ze szczegółowymi objaśnieniami, wykorzystanie interaktywnych formularzy oraz mapowanych obrazków, kontrolowanie odwiedzin stron WWW za pomocą liczników i książek gości, tworzenia własnych komunikatów obsługi błędów, projektowanie aplikacji korzystających z baz danych, wykorzystanie i dostosowywanie istniejących bibliotek CGI.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fenek6665

PostWysłany: Czw Paź 28, 2010 18:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wow, ten opis mnie przerażaSmile Książki nie znam i boję się poznaćSmile Z informatyki wystarcza mi wiedza, którą już mam:) Inżynierem nigdy nie będę, ale umiem założyć konto na facebooku:)Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Nauki ścisłe i przyrodnicze  Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: