| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gandalf Administrator

|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47 Temat postu: CGI |
|
|
Opinie ze strony Księgarni Gandalf, zapraszamy serdecznie do dalszej dyskusji.
| Cytat: | Niniejsza książka poprowadzi Czytelnika o krok dalej, poza zwykłe strony HTML. Omawia wykorzystanie programów w Perlu i C do tworzenia interaktywnych formularzy, mapowania grafiki, integracji z bazami danych.
Książka omawia zagadnienia programowania CGI w Perlu i C, tworzenie działających programów wraz ze szczegółowymi objaśnieniami, wykorzystanie interaktywnych formularzy oraz mapowanych obrazków, kontrolowanie odwiedzin stron WWW za pomocą liczników i książek gości, tworzenia własnych komunikatów obsługi błędów, projektowanie aplikacji korzystających z baz danych, wykorzystanie i dostosowywanie istniejących bibliotek CGI. |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Czw Paź 28, 2010 18:12 Temat postu: |
|
|
Wow, ten opis mnie przeraża Książki nie znam i boję się poznać Z informatyki wystarcza mi wiedza, którą już mam:) Inżynierem nigdy nie będę, ale umiem założyć konto na facebooku:) _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|