| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gandalf Administrator

|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47 Temat postu: BYŁAM SCHIZOFRENICZKĄ |
|
|
Opinie ze strony Księgarni Gandalf, zapraszamy serdecznie do dalszej dyskusji.
| Cytat: | | Książka stanowi zapis codziennych zmagań z życiem i próba rozrachunku z brutalną przeszłością. Poruszająca historia człowieka, którego cierpienie i choroba psychiczna popychają ku samobójstwu... |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
joanna

|
|
|
| podziwiam moja przyjaciolke,ze chciala podzielic sie z innymi swoim autentycznym cierpieniem.podziwiam jej odwage o mowieniu o sprawach,o ktorych inni nawet by nie snili,ze tak mozna.pokolubicie ja jeszcze bardziej i bedziecie podziwiac za odwage.ciesze sie ,ze mimo wszystko jest jeszcze wsrod nas. pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wiola

|
|
|
Dziekuję Pani Barbarze za jej książki.
Za to że chciała się z nami podzielić swoimi przeżyciami przemyśleniami. Pomaga mi to samą siebie zrozumieć i zaakceptować. Nie jest to łatwe. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
baracuda

|
|
|
| barbara to osoba wyjatkowa,to juz klasyka ale duxhem bardzo mloda umie dogadac sie z malolatami i chociaz czasani bywa nieobecna na tym swiecie i odycha za nia respirator wierze ze napisze jesze wiele wspanialych ksiazek zwlaszcza poezji |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renata

|
|
|
| jakto oddycha respirator?.jestem bardzoCiekawa jak zyje Barbara.jak sie czuje.cialem i duchem.jakie leki ma..cociekawego zauwazyla na swiecie..i czy jest wstanie pomoc malolatom...chcialabym poznac osobiscie...i sie objawic jak silna osoba w porzadku jakiej nie mogla spotkac wtedy..bo jakby nie bylo takich wtedy....ale swienie sa ci ludzie w ksiazce wyeksponowani..i czy Pani Barbara maluje obrazy rzeczywiscie..czy mozna je objerzec.i gdzie...chcialabym osobiscie spotkac...ale pewnie byloby t meczoce spotkanie dl aPani Barbary i moje slabosci tez by zle wypadly....ale z pewnoscia mam jakas sile pozytywna..ja uwazam..ze rewolucja w tym swicie dopiero doprowadzilaby go do zatraconej normy albo do zle ustanowionej normy.nie mozna powiedziec ze swiat ma jakas norme..bo bardzo przekracza normy.koniecznie musze przeczytac te wszytskie ksiazki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renata

|
|
|
| I mysle ze jak Basi sie spodoba troche swiat,tzn jezeli bedzie miala szczescie poznac go z lepszej strony i to opisze to wielu osobom sie spodoba..Bo do Basi sie lgnie..i ..tak sie czuje jak basia sie czuje.i tak chce sie czuc i chce si epoprzestac na tym na czym Basia poprzestaje.tak mniej wiecej .takie to sa swiaty |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renata

|
|
|
| w ogole zdaje mi sie nalezy sie zadoscuczynienie dla Basi - czyli to zeby spotykala dobrych ludzi skoro spotykala zlych, |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renata

|
|
|
| oraz ta szczerosc - to nawiazywanie kontaktu - to jak wiadomosc w butelce,ze moze tak ktos ja znajdzie i wyslucha |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renata

|
|
|
| oraz ta szczerosc - to nawiazywanie kontaktu - to jak wiadomosc w butelce,ze moze tak ktos ja znajdzie i wyslucha |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renata

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
batonik

|
|
|
| Pani Basia jest wspaniała i podziwiam ją, mam nadzieje że napisze jeszcze inne książki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
joanna

|
|
|
| dzieki za wszystko moim czytelnikom.odnalazlam prawdzwa milosz,jeszcze raz dzieki baska rosiek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
barbara rosiek

|
|
|
| dziekuje moim czytelnikom,miewam sie zdecydowanie lepiej,wiosna ,slonce,zycie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
goskaf1

|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 13:46 Temat postu: |
|
|
| o kurcze ale fajana ksiązka, na pewno ją przeczytam!!! Bardzo lubię, takie książki, prawdziwe ,z życia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|