| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gandalf Administrator

|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47 Temat postu: MELISSA P. Sto pociągnięć szczotką przed snem |
|
|
Opinie ze strony Księgarni Gandalf, zapraszamy serdecznie do dalszej dyskusji.
| Cytat: | | Jej pamiętnik to historia nieokiełznanego seksu, cynicznego oddawania się wszystkim napotkanym mężczyznom, kolegom, korepetytorowi, znajomym z Internetu i przypadkowym nieznajomym. To historia narcyzmu, który urasta do gigantycznych rozmiarów, historia poznawania miłości cielesnej we wszystkich możliwych odmianach i konfiguracjach, zatracenia się w seksie bez prawdziwej miłości i bez przyjemności, w oczekiwaniu na głębokie uczucia, na mężczyznę, który potrafiłby dostrzec w kobiecie coś więcej niż samo ciało. |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ola i justyna

|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 23:47 Temat postu: MELISSA P. Sto pociągnięć szczotką przed snem |
|
|
| szybko sie czytalo...szybko sie zapomni... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ax.

|
|
|
| srednio...za mocne . opisy , |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LOLITA

|
|
|
| Świetna książka!!! Polacam!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olix

|
|
|
| noo ksiazka jest fajna, polecam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aparatka

|
|
|
| polecam...... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dzusta

|
|
|
| Wbrew pozoromm to dość smutna historia...poszukiwanie samego siebie...milości...poprzez handel własnym ciałem...ale podobno cel uświęca środki... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Banex

|
|
|
| Przeczytałem ją w 2 dni. Jest to moja 1 książka tegio typu i wydaje mi się że jest dobra. Mimo że niektórzy piszą że nie nadaje sie do niczego ja ją osobiście polecam!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ona89

|
|
|
| światna !! mnie sie robiło gorąco jak ja czytałąm !! super opisy sytuacji i jej wsłanej psychiki !! daje do myslenia jak można zatarcicć sie we własnym ja !! POLECAM !! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
poprostuania

|
|
|
| to książka, która wywołuje w człowieku całą gamę uczuć : podniecenie, zawstydzenie, zażenowaniea, zbulwersowanie itp. ja ja przeczytałam w ciagu 5 godzin (jednym tchem), ale to co przeżyłam i sobie uświadomiłam jest tylko moje... polecam ją bo każdy znajdzie w nej siebie i każdy cos powiniem z niej wynieść. POZDRAWIAM ... miłej lektury |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zapalka

|
|
|
) wbrew tego co pisza niektrzy ksiazka jest po prostu swietna:)) daje duzo wrazen:)) i sa to jak najbardziej zqadziwiajace wrazenia:)) polecam goraco poleca:)) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|