| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Madalleno

|
Wysłany: Pią Sty 29, 2010 10:51 Temat postu: |
|
|
Działa w ten sposób tylko na swoją szkodę.
Wszak zakazany owoc smakuje jeszcze lepiej. _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nemo

|
Wysłany: Pią Sty 29, 2010 15:04 Temat postu: |
|
|
| Dokładnie tak samo myślę. O to mi właśnie chodziło. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zefir

|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 14:29 Temat postu: |
|
|
Harry Potter to badziewie
Słabo napisany, ciągnął się niczym Moda na sukces i ogólnie jest mało wartościową książką
Krew mnie zalewała gdy były pogłoski, że wejdzie do kanonu lektur polskich
Na litość boską, Tolkiena zdzierżę, ale tego NEVER! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 15:39 Temat postu: |
|
|
Pozwolę sobie zacytować poprzednika: "Harry Potter to badziewie"... Chociaż nie- może nie badziewie, bo wkońcu jest napisane przez wysoko kształconego człowieka, nominata wielu nagród, a adaptacja stała się hitem wielkich ekranów, ALE...no właśnie- ale mi się nie podobała. Za długa, za nudna, to była męczarnia( chociaż za pomysł i wytrwałość autora, nalezy się ukłon)... _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ainterior

|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 18:22 Temat postu: |
|
|
| Zefir napisał: | Harry Potter to badziewie
Słabo napisany, ciągnął się niczym Moda na sukces i ogólnie jest mało wartościową książką
Krew mnie zalewała gdy były pogłoski, że wejdzie do kanonu lektur polskich
Na litość boską, Tolkiena zdzierżę, ale tego NEVER! |
Słabo napisany to on nie jest- jest może, oceniając całokształt, średnio wartościowy, ale, trzeba to przyznać, bardzo chwytliwy. Oczywiście, nie dla każdego, ale chwytliwość ocenia zawsze większość.
A zastanawianie się, czy dodać do kanonu lektur książki Rowling czy Tolkiena, jest jak dla mnie z lekka śmieszne przez swoją oczywistość Chyba, że się ma 12 lat albo się jest analfabetą. _________________ Jestem kobietą, heloł...! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|