'; //$gandalf_ads='BRISINGR $gandalf_ads='

Promocja Świąteczna '; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; $gandalf_ads='Zagłosuj na nas
'; $gandalf_ads=''; $gandalf_ads=' '; if(time() > mktime(0, 0, 0, 4, 1, 2012)) { $gandalf_ads='
'; } ?> Pierumow. - Strona 2 » Forum Księgarni Gandalf
Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pierumow.
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Fantastyka - Fantasy i S/F
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
justyna1988

PostWysłany: Wto Mar 22, 2011 21:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No jak widać na wszystko Smile oby ten czas tak chętniej do mnie przychodził, żeby mi go starczyło na te wszystkie książki, które mam zamiar przeczytać Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Duch

PostWysłany: Czw Mar 24, 2011 21:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Heh nie Ty jedna masz takie problemy Wink Ale na dobra książkę , zawsze znajdzie się czas Very Happy
Powrót do góry
Amazo

PostWysłany: Nie Mar 27, 2011 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

justyna1988 napisał:
No jak widać na wszystko Smile oby ten czas tak chętniej do mnie przychodził, żeby mi go starczyło na te wszystkie książki, które mam zamiar przeczytać Razz

Niestety Pierumow należy do tego pokolenia autorów, dla których równie istotna co jakość jest obiętość. Na szczęście w przypadku jego cegieł mamy do czynienia po prostu z długimi historiami a nie rozwlekłym stylem i brakiem lapidarności
Powrót do góry
justyna1988

PostWysłany: Nie Mar 27, 2011 22:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrze jeśli w parze z ilością idzie też jakość. Ostatnio coraz częściej spotkać można niestety albo jedno albo drugie. A co do "cegieł" to nie takie się czytało Razz im dłuższa tym lepsza Smile smutno mi się robi jak książka się za szybko kończy.
Powrót do góry
Duch

PostWysłany: Pon Mar 28, 2011 14:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak to prawda, chociaż ogólnie staram się czytać w miarę szybko tak w tym przypadku lepiej robić to powoli. Zwyczajnie lepiej nie przegapić pewnych rzeczy Wink
Powrót do góry
Amazo

PostWysłany: Czw Mar 31, 2011 0:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

justyna1988 napisał:
Dobrze jeśli w parze z ilością idzie też jakość. Ostatnio coraz częściej spotkać można niestety albo jedno albo drugie. A co do "cegieł" to nie takie się czytało Razz im dłuższa tym lepsza Smile smutno mi się robi jak książka się za szybko kończy.

Pamiętam jak czytałem "Mgły Avalonu" - pół roku + miesiac przerwy. To się nazywa monumentalność. 1400 stron i chyba +/- 60 lat fabuły Very Happy

A jesli chodzi o Pierumowa i ilość. Na ile pozwala mi na to znajomosc rosyjskiego staram sie sledzic jego strone. O ile dobrze zrozumialem seria ma docelowo miec 7 tomów.
Powrót do góry
Duch

PostWysłany: Czw Mar 31, 2011 10:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadza się i kolejny tom po polsku ujrzymy jeszcze w tym roku Very Happy
Powrót do góry
Adas14

PostWysłany: Sob Kwi 02, 2011 0:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To świetna wiadomość! Aliedora i Tern są niesamowite. Szkoda, ze druga ksiazka nie jest juz tak podrozniczo-przygodowa, a bardziej wojenna. Ciekawe jak bedzie wygladac trojka
Powrót do góry
Duch

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 20:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieję, że równie dobrze jak dwie poprzednie części. Zabrałbym się za nią w oryginale ale niestety mój rosyjski nie jest jeszcze na tyle dobry Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Fantastyka - Fantasy i S/F Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: