| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mea Luna

|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 12:22 Temat postu: Szukam książki z dzieciństwa |
|
|
Dzień dobry.
Kojarzy mi się pewna książka z dzieciństwa, pamiętam tylko, że była ona o chłopcu, który wybrał się na poszukiwanie wiosny, bo trwała wieczna zima. Występował tam też szczurek ze szlafmycą...
Bardzo proszę o pomoc, z góry dzięki. Gdyby udało mi się ją odnaleźć i kupić, jakiż byłby piękny prezent dla sióstr na gwiazdkę...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
majka43232wp.pl

|
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 14:48 Temat postu: Re: Szukam książki z dzieciństwa |
|
|
| Mea Luna napisał: | Dzień dobry.
Kojarzy mi się pewna książka z dzieciństwa, pamiętam tylko, że była ona o chłopcu, który wybrał się na poszukiwanie wiosny, bo trwała wieczna zima. Występował tam też szczurek ze szlafmycą...
Bardzo proszę o pomoc, z góry dzięki. Gdyby udało mi się ją odnaleźć i kupić, jakiż byłby piękny prezent dla sióstr na gwiazdkę...  |
a nie była to czasem królowa śniegu ??????????????http://alejka.pl/krolowa-sniegu-6.html |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mea Luna

|
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 5:59 Temat postu: :) |
|
|
Dzięki wielkie, ale to nie to. Och, gdyby to była Królowa Sniegu, sprawa byłaby dużo prostsza...
Ale raz jeszcze dzięki za odp. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Yagami

|
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 14:33 Temat postu: |
|
|
| W "Królowej Śniegu" nie było szczurka w szlafmycy. Może to jakaś baśń braci Grimm? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
K_Ornik

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 22:52 Temat postu: |
|
|
| Czy ten chłopiec nie miał na imię Danek ? A okładka książki była głównie błękintna? Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|