| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 9:28 Temat postu: |
|
|
| Marx napisał: | | A moze nowy dział na forum, "Muzyka", jakby nie patrzeć jakieś albumy muzyczne pojawiają się w ofercie Gandalfa. |
Myśleliśmy kiedyś o tym, ale jednak na razie nie wieszamy nowego działu. Głównie dlatego, że tej muzyki nie mamy (jeszcze) zbyt wiele, więc i sam dział mógłby być martwy.
Ale jak tylko stworzymy na stronie dział - muzyka - to i Forum zostanie o ten dział wzbogacone . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nannar02

|
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 10:45 Temat postu: |
|
|
---------- 18:05 28.09.2010 ----------
napisze 'oczywistą oczywistość'.. ))
To Forum skoro jest musi być inne od innych ... wyjątkowe i Gandalfowo-magiczne:))). Czy można w tym względzie liczyć na magię Edyty..? ))))
---------- 10:45 13.10.2010 ----------
Pani Edyto, czy naprawdę uważa Pani iż ręczne sterowanie ludźmi i ich postami, co mają wpisywać w jaki wątek dobrze służy rozwojowi tego Forum...? Pozdrawiam .. ) _________________ Nic nie jest skończone, dopóki się nie skończy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 11:30 Temat postu: |
|
|
Drogi Forumowiczu nannarze,
jak już wielokrotnie pisałam - na Forum obowiązują pewne zasady. Napisanie OT między jednym a drugim zdaniem nie jest problemem. Ale pisanie kilku postów w innej kwestii jest uciążliwe. A nikt, absolutnie nikt, nie zabrania założyć nowe wątku, zamieścić swojej wypowiedzi w kilkudziesięciu tematach. _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nannar02

|
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 11:50 Temat postu: |
|
|
Droga Moderatorko Edyto..!
Postaram się poprawić, aczkolwiek, moja wyobraźnia porywa mnie podczas pisania, odrywając często od głównego wątku ... Ale będę się mocno starał.... Pozdrawiam ponownie... )))) _________________ Nic nie jest skończone, dopóki się nie skończy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 21:19 Temat postu: |
|
|
Nawiązując do poprzednich wypowiedzi: forum istotnie mogłoby być bardzie "dynamiczne"( nie znajduję innego określenia, wybaczcie)... Może należałoby poruszać więcej tematów? z rozmaitych dziedzin? _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bunia91

|
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 21:47 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem żeby forum było bardziej dynamiczne to sami forumowicze musieliby się wykazac większą kreatywności albo więcej udzielac się w dyskusjach  _________________ "Ludzie giną na wszelaki sposób, wedle wszystkich kluczów, pod każdym pretekstem..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nannar02

|
Wysłany: Czw Lis 04, 2010 0:32 Temat postu: |
|
|
I taka prawda Buniu, jakby powiedział klasyk... )) _________________ Nic nie jest skończone, dopóki się nie skończy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 21:17 Temat postu: |
|
|
Może gdyby było nas więcej....  _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nannar02

|
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 14:39 Temat postu: |
|
|
Edto, gratuluję Ci rozeznania ! Bo ja się już w tych przesunięciach pogubiłem:))) _________________ Nic nie jest skończone, dopóki się nie skończy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|