| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Carmen82

|
Wysłany: Czw Lip 28, 2011 11:22 Temat postu: |
|
|
A dlaczego wg. ciebie jest dla dzieci? Nie każdy film, który zawiera "króliczka" jest przeznaczony dla dzieci.
Alicja ma przesłanie m.in. dotyczące wyborów życiowych - myślę, że dla małego dziecka to chyba nie jest temat? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Sob Sie 13, 2011 15:48 Temat postu: |
|
|
A ja myslę, że jest i dla dzieci i dla dorosłych. Po prostu dorosły zobaczy w niej co innego niż dziecko... _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nemo

|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 15:48 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem to bardziej książka dla dorosłych, niż dla dzieci. Mi, jako dziecku nie do końca przypadła do gustu. Inaczej - nie stała się moją ulubioną ksiązką. Po przeczytaniu niedawno, uważam, że to jedna z lepszych książek, jakie czytałam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emma_27

|
Wysłany: Sro Lis 02, 2011 19:31 Temat postu: |
|
|
| Ja od zawsze uwielbiałam Alicję, choć nie do końca była dla mnie zrozumiała, ale chyba dlatego mnie tak fascynowała :))). Bo była dziwna. A ostatnio coś mnie naszło i ją wypożyczyłam. I jakoś wyjątkowo lekko mi z nią poszło. Nie wiem, czy to dobrze, czy źle... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|