| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Riel

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 16:32 Temat postu: |
|
|
| Duch napisał: | Justyna1988 dzięki za info. Już jakiś obraz mi się krystalizuje Ale skoro jesteś zadowolona to może się pokuszę jednak o zakup tej książki
Choć nie przywykłem do czytania o nastoletnich detektywach ale może zmienię zdanie  |
Czytaj o nastoletnich detektywach, bo warto Szczególnie serię Cherub, mimo, że są to bardziej agenci, to rozwiązują też zagadki. Książka pisana bardzo przyjemnym językiem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Duch

|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 8:37 Temat postu: |
|
|
Wiesz ogólnie to ja kryminały lubię z tym , że nigdy nie mogłem się przyzwyczaić do bohaterów rozwiązujących zagadki będących w wieku poniżej 18 lat , ale kto wie może dzięki waszym namowom zmienię zdanie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Riel

|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 12:52 Temat postu: |
|
|
A ile masz lat, jeśli można spytać ;d ? Ja jako czternastolatka lubię czytać o rówieśnikach, którzy mają coś poza normalnym życiem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Duch

|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 13:38 Temat postu: |
|
|
23 i być może z tego właśnie wynika mój brak zainteresowania książkami z tak młodymi bohaterami. Z drugiej jednak strony jeśli książka jest mnie w stanie zaciekawić to takie rzeczy jak wiek bohaterów z czasem schodzą na drugi plan  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Riel

|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 11:57 Temat postu: |
|
|
| Duch napisał: | 23 i być może z tego właśnie wynika mój brak zainteresowania książkami z tak młodymi bohaterami. Z drugiej jednak strony jeśli książka jest mnie w stanie zaciekawić to takie rzeczy jak wiek bohaterów z czasem schodzą na drugi plan  |
To chyba zależy też od tego, jak bohater się zachowuje. Tzn. może być dziecinny dwudziestolatek i poważny czternasto. Wtedy zależy co Ci bardziej odpowiada. Ja wolę takich "pół na pół" ;d |
|
| Powrót do góry |
|
 |
uwe

|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 12:56 Temat postu: |
|
|
The Rogue - druga część z Trylogii Zdrajcy _________________ Zawsze mówię prawdę, nawet kiedy kłamię. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Amazo

|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 22:53 Temat postu: |
|
|
| "Songs of the Dying Earth". Przeczytalem na razie umierajaca ziemie i oczy nadswiata, ale seria bardzo mi sie spodobala. Ciekawe co dopisal do tego Neil Gaiman |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Duch

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 20:19 Temat postu: |
|
|
O tak To będzie kawał dobrej lektury. Moi znajomi juz się też nie mogą doczekać kiedy tylko dostaną ją w swoje ręce. Ja tez sie do niej będe przymierzał  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
percy16

|
Wysłany: Czw Lip 14, 2011 14:26 Temat postu: Ognisty tron |
|
|
Ja za to nie mogę doczekać się książki Ricka Riordana Ognisty tron premiera we wrześniu tego roku, ale już czekam z niecierpliwością
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|