| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
fenek6665

|
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 21:16 Temat postu: Wyszukiwarka? |
|
|
Wpadłem na pomysł, że przydałaby się wyszukiwarka wątków. Jak wiemy, są czasem problemy z kilkoma wątkami o tym samym temacie. Liczba tematów jest tak duża, że czasem trudno je ogarnąć...
Ponadto, ułatwienie polegało by na tym, że gdybyśmy akurat chcieli napisać o Ani z Zielonego Wzgórza, bo akurat taką książkę przeczytaliśmy, to wystarczyłoby w pisać w wyszukiwarkę "Ania z Zielonego Wzgórza" i mamy!
Co Wy na to? czy taki pomysł już był? _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 11:39 Temat postu: |
|
|
fenku, a czy Ty w ogóle wiesz, jakie narzędzia masz na forum?
Wyszukiwarka jest na górze strony w panelu, pod nazwą forum, a nad przyciskiem do logowania. _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Riel

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 14:38 Temat postu: |
|
|
| Z tego co wiem, nie ma chyba forum bez wyszukiwarki ;D A tutaj jest to jeszcze napisane pogrubieniem, więc się wyróżnia ( Szukaj );d |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Sob Lut 12, 2011 14:48 Temat postu: |
|
|
O proszę- niespodzianka  
Dziękuję bardzo, chyba nawet to widziałęm, ale mam zakodowane, że wyszukiwarka, to takie okienko i wizualnie mi go brakuje   _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|