| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Psotka

|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 15:33 Temat postu: |
|
|
| Używam Opery i podobno nie ma na tym komputerze nie ma nic czyszczącego. Poza tym odwiedzam jeszcze 3 inne fora i na jednym zdarza się to baaardzo często, na drugim od czasu do czasu, a na trzecim prawie nigdy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olszoowa

|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 9:27 Temat postu: |
|
|
ja wczoraj logowałam się automatycznie a dzis odpaliłąm stronę i logowałąm sie do ksiągarni _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
swistunka

|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 20:47 Temat postu: |
|
|
Mam podobny problem co Psotka. Używam Firefoxa i "automatyczne logowanie" w księgarni działa mi tylko do zamknięcia przeglądarki, a gdy włączam ją ponownie muszę się z powrotem logować.
Nie jestem pewna, czy jest to wina przeglądarki. Logując się na inne strony (jak np. youtube, czy fora internetowe) nie mam tego problemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aleksandra1994

|
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 12:20 Temat postu: |
|
|
coś dolega tylko co  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorot_k_a

|
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 20:00 Temat postu: |
|
|
| swistunka napisał: | Mam podobny problem co Psotka. Używam Firefoxa i "automatyczne logowanie" w księgarni działa mi tylko do zamknięcia przeglądarki, a gdy włączam ją ponownie muszę się z powrotem logować.
Nie jestem pewna, czy jest to wina przeglądarki. Logując się na inne strony (jak np. youtube, czy fora internetowe) nie mam tego problemu. |
tez w firefoxie mam taki problem i to nie tylko na stronie ksiegrani  _________________ "To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aleksandra1994

|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 19:01 Temat postu: |
|
|
a ja nie mam żadnego problemu z logowaniem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Blacky9

|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 22:56 Temat postu: |
|
|
Ja używam Opery, ale tylko na tym forum nie działa mi automatyczne logowanie. Z tym, że akurat mnie to tam nie przeszkadza. _________________ Where was God when I needed a friend
Where was God when I came to an end
Where was God when I lost my mind
Where was God when I could not find |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 7:46 Temat postu: |
|
|
Przyznam Wam się, że w domu mam ten sam problem pod najnowszym Firefoxem. I, niestety, dzieje się tak też na innych forach i nie jest to zawsze, więc nie wiem, w czym rzecz. Jest to irytujące, ale przeżyję . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gustus

|
Wysłany: Sro Paź 07, 2009 15:50 Temat postu: |
|
|
Myślę, że problem tkwi prędzej w ciasteczkach, czy raczej w ich żywotności. Mnie też do szewskiej pasji doprowadza fakt, że ile razy bym nie ptaszkowała 'zaloguj automatycznie przy następnej wizycie' tylekroć muszę i tak się logować. Używam firefoxa. Przed chwilą przetestowałam wersję z zamykaniem przeglądarki, ale o dziwo mnie pamięta! Może wyłączenie kompa mu 'szkodzi'?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maral

|
Wysłany: Sro Paź 07, 2009 16:21 Temat postu: |
|
|
Hmm, ja mam ciekawie; przez ostatnie kilka tygodni automatycznie mnie loguje, czego jakoby wcześniej forum się bało  _________________ Moja twórczość |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gustus

|
Wysłany: Sro Paź 07, 2009 16:31 Temat postu: |
|
|
| u mnie z logowaniem na forum nie ma problemu - pamięta mnie ;P Problemem jest logowanie w księgarni |
|
| Powrót do góry |
|
 |
goskaf1

|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 12:32 Temat postu: |
|
|
| ja zaznaczyłam, aby mnie pamiętało na danym komputerze i nie muszę sie logować do forum:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kilmeny

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 18:49 Temat postu: |
|
|
Na forum jak dotąd logowałam się tylko raz, jeśli dobrze pamiętam . A ze stroną księgarni mam taki problem jak paru moich poprzedników. Używam Google Chrome, ale z Firefoxem było tak samo. Nie da się z tym nic zrobić, nie?  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maddziaa

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 14:14 Temat postu: |
|
|
Ja jeśli chodzi o logowanie w księgarni też tam, tzn nie muszę na nowo za każdym razem się logować, ale tak co kilka dni, a na forum jestem na "zawsze"  _________________ Kto znajduje, źle szukał. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|