| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tweener265

|
Wysłany: Sob Mar 26, 2011 9:37 Temat postu: Czy znacie książki typu Lee Childa?? |
|
|
hej, szukam książki typu sagi Lee Childa z głównym bohaterem Jackiem Reacherem, chodzi mi głównie o typ głównego bohatera, sposób bycia, zachowywania się, proszę podawajcie mi autora i tytuły, z góry dziękuję  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marx

|
Wysłany: Pon Mar 28, 2011 13:44 Temat postu: Re: Czy znacie książki typu Lee Childa?? |
|
|
| tweener265 napisał: | hej, szukam książki typu sagi Lee Childa z głównym bohaterem Jackiem Reacherem, chodzi mi głównie o typ głównego bohatera, sposób bycia, zachowywania się, proszę podawajcie mi autora i tytuły, z góry dziękuję  |
Nie czytałem, ale jak scharakteryzujesz nieco tę główną postać o której piszesz pewnie ktoś cię naprowadzi.
Czy jest to nastoletni czarodziej, okultystyczny detektyw, szalony chirurg, polski pijaczyna, a może polityk?
No i o jaki typ zachowania ci chodzi postać, jest wyszczekana, cicha i zahukana, ma miłosne rozterki a może jest opętany przez sztukę? _________________ A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tweener265

|
Wysłany: Pon Mar 28, 2011 18:23 Temat postu: |
|
|
w książkach lee childa, Jack Reacher jest porywny, wielki, były żołnierz, potrafi walczyć... taki ludzki terminator  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marx

|
Wysłany: Pon Mar 28, 2011 21:55 Temat postu: |
|
|
To może Rambo Pierwsza Krew Morell Davida  _________________ A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|