Księgarnia Forum Księgarni Gandalf
Książki i nie tylko

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Staszek i straszliwie... pomocna szafa - Tomasz Duszyński

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Literatura dziecięca i młodzieżowa
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kitka

PostWysłany: Sro Cze 01, 2011 9:34    Temat postu: Jednak miałam nosa :) Odpowiedz z cytatem

---------- 11:25 18.04.2011 ----------

Połykam ksiązki dla młodzieży Smile
A tę połknęłam bez przystawki! Super fajnie napisana, humor przedni i historia, która wciąga niczym odkurzacz mojej babci Smile
Polecam, spodoba się wszystkim! Trójka gimnazjalistów - przygody w trójkach klasowych. Konkurencje sportowe i naukowe - a do tego straszliwie... pomocna szafa Smile Bohaterów lubi się od pierwszego przeczytania. Do tego fane rysunki.

Co wiecej w Gandalfie jest promocja na tę ksiązkę - 25%
http://www.gandalf.com.pl/b/staszek-i-straszliwie-pomocna-szafa/
WARTO!

---------- 09:34 01.06.2011 ----------

Miałam nosa, książka zbiera dobre recenzje, a ostatnio wygrała w plebiscycie na najlepsza książkę dla dzieci i młodzieży Smile Polecam, fajna przygoda czytelnicza. Dla młodszych i starszych!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Księgarni Gandalf Strona Główna -> Literatura dziecięca i młodzieżowa Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: