| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Angelikaaa

|
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 8:58 Temat postu: |
|
|
U mnie grill majowy był w sobotę bo wczoraj, tak jak przewidywaliśmy, przez cały dzień padał deszcz! _________________ nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bunia91

|
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 14:56 Temat postu: |
|
|
Kurczę, myślałam, że ta majówka będzie odrobinę cieplejsza Nie wiem jak u was, ale u mnie mimo tego, iż jest słońce to wyczuwa się trochę chłodu po deszczowego.
Ale przynajmniej podszkoliłam się w dziedzinie kulinarii w przerwach między pisaniem  _________________ "Ludzie giną na wszelaki sposób, wedle wszystkich kluczów, pod każdym pretekstem..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Angelikaaa

|
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 16:08 Temat postu: |
|
|
| Bunia91 napisał: | Kurczę, myślałam, że ta majówka będzie odrobinę cieplejsza Nie wiem jak u was, ale u mnie mimo tego, iż jest słońce to wyczuwa się trochę chłodu po deszczowego.
Ale przynajmniej podszkoliłam się w dziedzinie kulinarii w przerwach między pisaniem  |
Mi nie wyszła nawet pizza z przepisu, z którego podobno wszystkim wychodzi znakomita. _________________ nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kmaro

|
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 22:23 Temat postu: |
|
|
A ja dla odmiany lepiłem pierogi
były smaczne.... _________________ "Być głupcem i zdawać sobie z tego sprawę - lepsze to niż być głupcem i uważać się za mądrego" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carmen82

|
Wysłany: Wto Maj 03, 2011 12:59 Temat postu: |
|
|
A w Szwecji nie padało  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 13:27 Temat postu: |
|
|
I co, i co? I oczywiście z żadnych planów nic nie wyszło. Zawsze tak jest gdy coś planuję  _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|