| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
eemily

|
Wysłany: Sro Gru 17, 2008 19:00 Temat postu: szukam ebook |
|
|
witam;)
szukam książki 'miłość w Berlinie' słyszałam że to świetna książka a nigdzie nie mogę jej znaleźć ;/ może ma ktoś ebook'a? jak tak to czy może mi wysłać ? mail: eemily14@wp.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
GG

|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 13:52 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie
Poszukuję książki pt."Krew jak czekolada". Było by miło gdyby była to wersje polska przetłumaczona przez kogos uczynnego, ale angielska też nie pogardzę Jeśli ktoś posiada powyższą pozycję byłabym bardzo wdzięczna za kontakt. Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Chilli

|
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 17:16 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny szukam ebooka Szeptem? Czy któraś z Was może takim dysponuje? Bardzo mi zależy bo to dla koleżanki, która uwielbia czytać ebooki i uwielbia Szeptem. Chciałabym jej zrobić niespodziankę mikołajkową. Jeśli nawet nie macie Szeptem, to może chociaż jakiś rozdzialik po angielsku Crescendo? To druga część Szeptem, a oficjalna premiera 12 stycznia,ale może gdzieś w sieci jest chociaż rozdział po angielsku? Byłoby super gdyby mi się udało z Waszą pomocą  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nakoska

|
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 10:06 Temat postu: ebook |
|
|
| najwięcej eb |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Batou

|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2012 12:37 Temat postu: |
|
|
| Czy Książka "Statek Magów" Doroty Wieczorek (kontynuacja Dotyku Mroku) pojawi się jako ebook? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|