| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
18alexa18

|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 18:38 Temat postu: |
|
|
Po obejrzeniu ostatnio nakręconej cześci jestem tylko w stanie powtórzyć moje ostatnie wypowiedzi na temat filmów o harrym potterze- z każdej kolejnej części są coraz gorsze... Już nawet nie mam specjalnie ochoty oglądać ostatniej, bo znając schemat nie będzie to nic, na co warto by można zwrócić swoją uwagę. Niestety... _________________ Sunsetter... None Better... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
susanstohelit

|
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 20:52 Temat postu: |
|
|
Film bedzie podzielony na dwie części aby wszystko co istotne (czyli
wszystko) mogli by zmieść premiera pierwszej cz. sódmej cz. jest zapowiedziana na coś listopad, pażdziernik ale musieli się zpręrzyć bo film był odawany do mocnej krytyki co dwa lata ( musieli cię dlatego spręrzyc bo aktorzy się starzeją :) ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Riel

|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 17:46 Temat postu: |
|
|
| No i niestety film będzie w 3D. Gdyby taki plan był od początku i robili by coś pod to 3D, to ok. Ale oni nakręcili i po sukcesie Avatara wysłali film do przeróbki na trójwymiar, czyli nie będzie takich efektów jak na prawdziwym, a kasę oczywiście będą brać większą... Dlatego ja chyba pójdę do zwykłego kina 2D. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|