| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kermit

|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 7:28 Temat postu: |
|
|
Aj, zaczął już pisać posta, ale skasowałem jego treść ... był zbyt cięty, bo przypomniały mi się czasy LO kiedy to trzeba było toczyć krucjaty. No ale było i minęło na szczęście.
Wszystko w sumie zależy od nauczyciela - są tacy, których można zmusić do wyrażenia opini nagabywaniem . Innych wystarczy podejść i się zapytać co o tym sądzą - jak powiedzą, że "be" to zaraz drugie pytanie co czytali. No i wtedy jak mamy szczęście to albo w ogóle nie czytał -> tu śpiewka, że nie wolno wyrażać opinii jak się nie czytało książki, a jak wymieni jakiś tytuł to musimy tylko mieć szczęście aby była to szmira fantasy -> wtedy pokazujemy wady książki i namawiamy na coś sztandarowego
Pamiętajcie, że poloniści to też ludzie, chociaż może trudno w to uwierzyć I jak każdy człowiek zmieniają swoje zdanie oraz poglądy, trzeba czasem im w tym pomóc trochę
Ogólnie to nie wiem czemu taki post napisałem i jak go przeczytałem to średnio jest zrozumiały ... chyba. No ale, coś trzeba po sobie zostawić dla potomnych co to się mam nadzieję pojawią
PS: A i tak wszyscy inni mogą mówić co chcą, my i tak wiemy, że fantastyka jest najlepsza
Kermit. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 9:20 Temat postu: |
|
|
| Kermit napisał: | | Ogólnie to nie wiem czemu taki post napisałem i jak go przeczytałem to średnio jest zrozumiały ... chyba. |
Jest zrozumiały nie ma problemu;)
| Kermit napisał: | A i tak wszyscy inni mogą mówić co chcą, my i tak wiemy, że fantastyka jest najlepsza |
No baa;) Czy ktoś kiedykolwiek w to wątpił?  _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kermit

|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 11:31 Temat postu: |
|
|
| yen napisał: | | No baa;) Czy ktoś kiedykolwiek w to wątpił? |
Oj czasem mi się zdarzało Ale tylko wtedy jak trafiłem na naprawdę potężną szmirę Można to uznać za chwile słabości
| yen napisał: | | Jest zrozumiały nie ma problemu;) |
No to się cieszę, bo się obawiałem, że trochę "pojechałem bo bandzie"
Kermit. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 22:43 Temat postu: |
|
|
| Kermit napisał: | Ale tylko wtedy jak trafiłem na naprawdę potężną szmirę Można to uznać za chwile słabości. |
Wyjątki potwierdzają regułę;D Mnie się na początku nie podobał "Narrenturm" i chciałam nawet odłożyć go w kąt (to była moja chwila słabości - przyznaję się szczerze). Ale potem już serduszko moje nie mogło się doczekać co będzie dalej i czytałam;) Nie żałuję do dziś _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
swistunka

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 13:13 Temat postu: |
|
|
[quote] Wyjątki potwierdzają regułę;D Mnie się na początku nie podobał "Narrenturm" i chciałam nawet odłożyć go w kąt (to była moja chwila słabości - przyznaję się szczerze). Ale potem już serduszko moje nie mogło się doczekać co będzie dalej i czytałam;) Nie żałuję do dziśWink[quote]
A ja właśnie miałam odwrotnie. Narrenturm całkiem mi się podobał, Boży Bojownicy już mniej ... i na tyle mało, że nei sięgnęłam po Lux Perpetuę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ney

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 15:41 Temat postu: |
|
|
A ja czytalem tylko ostatnia czesc husyckiej trylogii ( uroki mojej malej biblioteki ) ale podobala mi sie. Musze w koncu wygospodarowac troche czasu na Sapkowskiego, bo niestety nie doczytalem do konca... _________________
NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI. JESTEM TYLKO JA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|