| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
robanooba

|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 12:48 Temat postu: Century |
|
|
Co powiecie o Century ognisty pierścień bo nie wiem czy kupić?
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mimika333

|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 20:45 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie jest to świetna książka. Strasznie mi się podobała. Polecam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bruxsa

|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 15:50 Temat postu: |
|
|
| Jak dla mnie źle się czyta, czas teraźniejszy użyty w każym zdaniu jest nie do przejścia . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 8:12 Temat postu: |
|
|
A czy ktoś mógłby mi przybliżyć co to za książka, z czym to się je itp itd? Troszeczkę z fabuły, o co chodzi;) _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sh'urtugall

|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 19:27 Temat postu: |
|
|
A więc tak seria składa się z 4 tomów.
I.Ognisty Pierścień
II.Kamienna Gwiazda
III.Miasto Wiatru
IV.Pierwotne Źródło
Jest to książka przygodowa (trochę fantastyki). Czyta się ją bardzo przyjemnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
susanstohelit

|
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 20:13 Temat postu: |
|
|
Czytałam wszystki te części i pieniądze wydane na nie uważam tak troche za zmarnowane bo przeczytałam raz i wystarcz zwłszcz że lubię pare razy przeczytać jedną bo zawsze jest coś czego się nie zauważa ale tutaj wszystko jest pokazane jak dłoni :/ Ale polecam inne książki tago samego autora np. Ullyses Moore: Wrota Czasu; ale tylko piersze 6 cześci następne są do bani... a szkoda bo seria zapowiadała się obiecujaco :(
POZDRO.
SuSanStohelit |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 20:31 Temat postu: |
|
|
Czytałam te książki, a właściwie słuchałam w postaci audiobooków. Utknęłam w połowie III części, nie dla tego, żeby były nudne, po prostu tak jakoś wyszło. Fabuła jest dość ciekawa, chociaż tandeta sprzyjających zbiegów okoliczności jest dość przeszkadzająca. Książka zdecydowanie dla młodszej młodzieży. Lektura łatwa, prosta i przyjemna. _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
tak się kocha tylko raz. " |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|