| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bloodzio

|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 22:29 Temat postu: |
|
|
Dla mnie 1 część najlepsza, 3 najsłabsza, nie wiem czemu, po prostu w 3 części wiedziałem co się będzie działo.
Słyszałem gdzieś ze będzie książka w której Paolini opisze wojnę smoków, nie pamietam jak sie nazywała. I o losach pierwszego Eragona, ale nie wiem czy to prawda. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 0:02 Temat postu: |
|
|
Hmmm o wojnie smoków to może być ciekawe;) Zobaczymy, czy z tych plotek się urodzić jakaś książeczka;) Byłabym wielce rada;) _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
William Fate

|
Wysłany: Nie Lip 05, 2009 22:28 Temat postu: |
|
|
Książka średnia, udało mi się ją zwrócić do księgarni  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 14:53 Temat postu: |
|
|
ja na szczęście kupiłam tylko 3 cześć - oczekiwałam czegoś lepszego - zawód.
Masz szczęście, że Ci się udało zwrócić z powrotem do księgarni. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
William Fate

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 20:18 Temat postu: |
|
|
Kupiłem ją w tesco (cudowny sklep, naprawdę ) i w środku okazało się że strony są pomieszane ( po stronie np 300 była strona 450 zamiast 301 i na odwrót ). Książkę zdążyłem przeczytać, a następnie otrzymać zwrot pieniędzy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 9:18 Temat postu: |
|
|
Wow no to naprawdę historia niezła A droga w Tesco była ta książka? _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Poszukiwacz

|
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 11:12 Temat postu: |
|
|
Na wakacje wziąłem wszystkie książki których nie przeczytałem, w tym też ten pic na wodę i muszę ze wstydem powiedzieć, że się wciągnąłem. Historia jest całkiem ciekawa ale świat troszkę naciągany. Tak pokrótce. _________________ Poszukiwacz i podróżnik po dzisiejszym internecie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Selain

|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 20:15 Temat postu: |
|
|
Lol niech Paolini nie traci czasu na żadne wojny smoków tylko pisze kolejne części a w to jakoś wplecie coś o tej wojnie:D Mam dość czekania..
Obawiam się że 5 częście nie będzie choć gdyby go poniosło może.. może marzenie się spełni:D _________________ "Poznaj formę, lecz nie myśl o formie.
Usłysz to co niesłyszalne.
Naucz się tego wszystkiego, i o wszystkim zapomnij.
Naucz się drogi i odnajdź swoją własną drogę..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
phantomka91

|
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 20:04 Temat postu: |
|
|
Pierwsza część była najlepsza. Mam coś w rodzaju sentymentu do pierwszych części Kolejne też są ciekawe, ale nie ma tego elementu zakoczenia, gdy wszystko jest dla nas nowe, gdy dopiero poznajemy dana historię, przedstawiony świat, bohaterów. Następne czyta się bardziej automatycznie, nie robią aż takiego wrażenia. Co wcale nie znaczy, że nie czekam z niecierpliwoscia na kolejną część utworów Paoliniego!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|