| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 8:46 Temat postu: |
|
|
Rozumiem Was. Może nie jestem aż tak zainteresowana kulturą włoską, ale od lat marzę o wyjeździe do Rzymu. I mam to szczęście, że może już w te wakacje moje marzenie się spełni!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 12:13 Temat postu: |
|
|
Szczęściara:D Ja też chcę To jak pojedziesz to podziel się koniecznie swoimi wrażeniami na ten temat;) _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 12:52 Temat postu: |
|
|
Ok. Opowiem wszystko dokładnie co zaobserwowałam. Tyle, że ten wyjazd to plany. Ale takie, które bardzo prawdopodobne, że się spełnią.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 9:02 Temat postu: |
|
|
Życzę w takim razie ich spełnienia;) Ja byłam w tym tygodniu w Pradze, a w lipcu lecę do Szwecji;) Już się nie mogę doczekać
(To tak a propo wycieczkowych planów, choć pamiętam, że temat jest o Włoszech)  _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 9:58 Temat postu: |
|
|
| yen napisał: | | Życzę w takim razie ich spełnienia;) |
Dziękuję, dziękuję.
Swoją drogą, przejrzałam kilka atlasów i przewodników po Rzymie, więc teraz tym bardziej nie mogę się doczekać, żeby sprawdzić to, czego się dowiedziałam. Macie rację, własnego doświadczenia nic nie przebije.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 21:24 Temat postu: |
|
|
A masz już zaplanowane, co chcesz zwiedzić, gdzie zajrzeć?
Będziesz robić zdjęcia? Ja robię chorobliwie zdjęcia:) Z każdej wycieczki;) Teraz byłam 3 dni w Karpaczu i na 1 dzień w Pradze, to na karcie mi pamięci zabrakło w aparacie, tyle zdjęć zrobiłam:) Strasznie to lubię _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|