| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ilona

|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 13:57 Temat postu: |
|
|
A ja na ten dzień czekałam z utęsknieniem - Podpowiem- nawet, jeśli jakieś wydawnictwo nie przewidziało żadnych promocji, można uzyskać rabat po napisaniu maila z odwołaniem się do Światowego Dnia Ksiązki Wypróbowane  _________________ Książka to mój nałóg  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 14:25 Temat postu: |
|
|
Ja też głównie dla siebie, ale znalazł się też prezent Ciekawe tylko czy jakąś różę dostanę w zamian  _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maja_c

|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 14:26 Temat postu: |
|
|
A może i cały ogródek  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 14:28 Temat postu: |
|
|
Zachłanna nie jestem, więc wystarczy coś skromnego.
Swoją drogą, uważam, że to fajny pomysł, by tego dnia obdarowywać się książkami. Myślę, że wejdzie mi to w coroczny nawyk  _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bruxsa

|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 14:31 Temat postu: |
|
|
Do dzisiejszych zamówień dokładane są zakładki z różą, specjalnie na ten dzień przygotowane. Okazjonalne. Jakby miały cięte róże jechać w paczce z książką , raczej nie dojechałyby w dobrym stanie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maja_c

|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 18:09 Temat postu: |
|
|
Zrobiłam zakupy!
A tak się zastanawiam, czy zakładka z różą jest wykonana na tej samej zasadzie co standardowe Gandalfowe zakładki, które przychodzą z książkami? Tekturka z nadrukiem?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 18:11 Temat postu: |
|
|
Też się nad tym zastanawiałam.
Niedługo nasza ciekawość zostanie zaspokojona  _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 7:38 Temat postu: |
|
|
Ponieważ Dzień Książki już za nami, chciałam powiedzieć kilka słów na temat promocji w księgarni. I powiem, że byłam ciut rozczarowana (ale ciut, bo z promocji i tak skorzystałam). Książki, którymi byłam zainteresowana w normalnej sprzedaży miały rabat w wysokości 14 %, więc ten jeden procent prawie nic nie zmienił w cenie. W sumie więc różnica żadna. Tym bardziej byłam zdziwiona, gdyż inne księgarnie przygotowały naprawdę sporo przeceny. Np. 10 % (ale nie od ceny rynkowej, tylko tej w księgarni, i to na wszystkie książki), 3 książki w cenie dwóch itd.
Myślę więc, że ofertę na taki ważny dzień dla czytelników można by doszlifować. Wtedy wszystkie planowane książki będzie można kupić w Gandalfie, a nie dokupywać po innych księgarniach.
Ale to tylko moja sugestia. być może przyda się na coś  _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 7:41 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że się przyda .
Po to taki dział i takie posty .
Dziękuję za uwagi. _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maja_c

|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 14:13 Temat postu: |
|
|
Madalleno, dostałam tę legendarną zakładkę Ale szczerze mówiąc, nie zrobiła na mnie wielkiego wrażenia. Spodziewałam się czegoś bardziej wyjątkowego  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 16:54 Temat postu: |
|
|
Więc podzielasz moje zdanie.
Można było nie mówić o zakładce, wtedy nawet taka byłaby ok.
A tak wytworzyliśmy w sobie inny obraz i się zawiedliśmy  _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maja_c

|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 17:01 Temat postu: |
|
|
Dokładnie Zwłaszcza, że poza nadrukiem nie różni się niczym od tych, które standardowo są dokładane do książek. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Poszukiwacz

|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 19:06 Temat postu: |
|
|
A czego można się spodziewać po zakładce do książki.  _________________ Poszukiwacz i podróżnik po dzisiejszym internecie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maja_c

|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 20:23 Temat postu: |
|
|
Przecież nie wymagam, żeby tańczyła walca  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 23:08 Temat postu: |
|
|
Nie,wystarczy tylko tango  _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|