| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Poszukiwacz

|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 18:06 Temat postu: |
|
|
Ktoś kto słyszał to i owo o Władcy Pierścieni nigdy go nie przeczyta
Czy nie uważasz, że komentowanie np. filmu na forum, o którym się przeczytało broszurkę, że jest dobry jest troszkę nie fair? _________________ Poszukiwacz i podróżnik po dzisiejszym internecie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 18:10 Temat postu: |
|
|
Owszem, dlatego staram się czytać nawet to, co nie jest w moim guście, żebym móc się potem swobodnie wypowiadać o danej pozycji. Ale są też książki, o których coś tam słyszałam i nie mam ochoty ich czytać, więc nie będę się wypowiadać na temat osobistych wrażeń o danym tytule.
Szkoda mi czasu na książki, w których ryzyko, że mi się nie spodobają jest zbyt duże. Jest tyle innych pozycji, które mogłabym w tym czasie przeczytać i odnieść większy pożytek.
 _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Poszukiwacz

|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 20:10 Temat postu: |
|
|
Coś w tym jest. _________________ Poszukiwacz i podróżnik po dzisiejszym internecie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
melissa

|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 7:51 Temat postu: |
|
|
ja obecnie jestem zakochana w twórczości Piekary czytam Charakternika. Następnie zamierzam się zabrać za Zambocha - KRAWĘDŹ ŻELAZA T. 1 _________________ "Gdy cię mają wieszać, poproś o szklankę wody. Nigdy nie wiadomo co się wydarzy zanim ją przyniosą." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hologram0

|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 8:02 Temat postu: |
|
|
I jak "Charakternik"? Bo ja kupiłem sobie całkiem niedawno i może się zabiorę za niego jak znajdę czas. Jak oceniasz książkę? _________________ Bardzo proszę pamiętać, że ja byłem przeciw. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
melissa

|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 8:34 Temat postu: |
|
|
niestety nie powiem zbyt wiele, gdyż zaczęłam czytać ją dopiero wczoraj zaczyna się jednak dosyć zabawnie i myślę, że mnie wciągnie niestety ostatnio też mam mało czasu na czytanie  _________________ "Gdy cię mają wieszać, poproś o szklankę wody. Nigdy nie wiadomo co się wydarzy zanim ją przyniosą." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aleksandra1994

|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 11:06 Temat postu: |
|
|
macie rację Hobbita jest fajną książka
dzięki Wam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maja_c

|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 11:30 Temat postu: |
|
|
A ja się zabieram za Świętoszka. A w perspektywie mam również odwiedzić teatr o obejrzeć spektakl o tym samym tytule  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
brujo

|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 7:10 Temat postu: |
|
|
Świętoszek daje do myślenia zwłaszcza tłustym klechom i hipokrytom.
Obecnie czytam Nauki don Juana.Książka jest o młodym antropologu Carlosie, pobierającym nauki u starego siwego Indianina.Młody student i stary szaman prowadzą iście soktratejskie dialogi przy grzybach i trawie .
Czyta się to dość ciekawie. _________________ Nic nie jest prawdziwe. Wszystko jest dozwolone. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Poszukiwacz

|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 13:29 Temat postu: |
|
|
...
Właśnie kończę Trylogię Czarnego Maga i zabieram się za Zieloną Milę  _________________ Poszukiwacz i podróżnik po dzisiejszym internecie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 11:05 Temat postu: |
|
|
Właśnie skończyłam "Emancypantki", ale chyba nie będę rozwijać się na ten temat. Lubię Prusa i tyle
Aby urozmaicać sobie lekturę, sięgnę teraz po coś z nowości  _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wiktoria92

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 13:58 Temat postu: |
|
|
| Jestem w trakcie czytania Wiśniewskiego - "Los powtórzony" poki co mam deja vu z racji tego ze wystepuje tutaj troche historii bohaterow Samotności w sieci ;p |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olszoowa

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 21:26 Temat postu: |
|
|
ja przysiadam się do śmiertelnych nieśmiertelnych Wilbera
przysiadam się, bo mam skłonności do łykania litertury zwanej piękna na jednym posiedzeniu, a tu przeraża mnie objętość (i napiete terminy pozaczytelnicze ) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 11:48 Temat postu: |
|
|
Przyszły zamówione książki, więc zabieram się do "Przed świtem" i skończę już z S.Meyer   _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maja_c

|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 11:50 Temat postu: |
|
|
Moja droga, a co z zagadkową zakładką z różą?  |
|
| Powrót do góry |