| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
brujo

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 17:45 Temat postu: |
|
|
Ale mogę własne czary nad tobą odczynić, więc się nie ciesz.
Co teraz się boisz ?Widzisz ostrzegałem cię. Łkaj o litość dziewko to może cię oszczędze. _________________ Nic nie jest prawdziwe. Wszystko jest dozwolone. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maja_c

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 17:48 Temat postu: |
|
|
| Nie będę błagać o litość choćbym miała płonąć na stosie! Możesz nawet zesłać na mnie klątwy i obrzędy swe odczynić, a duch mój nie zadrży! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
brujo

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 17:53 Temat postu: |
|
|
Głupia czy co
Zgodzisz się, że takie zachowanie nie jest zbyt mądre z twojej strony.
A co jeśli to nie żarty? Dopuściłaś taką ewentualność? A jeśli jestem samym Lucyferem albo Bogiem.
edit: Jak czarny kot w piątek trzynastego , przebiegnie ci drogę to pewnie sikasz ze strachu. _________________ Nic nie jest prawdziwe. Wszystko jest dozwolone.
Ostatnio zmieniony przez brujo dnia Pią Maj 01, 2009 17:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olszoowa

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 17:53 Temat postu: |
|
|
wow
a ja tam sobie podrżę
z wrażenia
madalleno juz po imprezie? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maja_c

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 17:57 Temat postu: |
|
|
| brujo napisał: | | A jeśli jestem samym Lucyferem albo Bogiem. |
To się nam Bóg zmultimedializował
Swoją drogą, aż mnie naszła chęć na zagranie z Tobą w grę RGP  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
brujo

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Poszukiwacz

|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 8:58 Temat postu: |
|
|
| brujuo napisał: | Zgodzisz się, że takie zachowanie nie jest zbyt mądre z twojej strony.
A co jeśli to nie żarty? Dopuściłaś taką ewentualność? A jeśli jestem samym Lucyferem albo Bogie |
Według Biblii Bóg jest w każdym człowieku i powinniśmy się na wzajem szanować. Poza tym jeżeli połamiesz jakieś kości szczura, przewiercisz śledzionę, włożysz do kotła i zamieszasz 5 razy w jedną i drugą stronę to zapewniam cię, że coś się stanie! Może przyjdzie burza, może ktoś umrze, a może dostaniesz pzze gratis. Problem w tym, że gdybyś tego nie zrobiła, miała byś poza pizzą, burza i czyimiś zwłokami jeszcze czas wolny!
EDIT: Kiedy będzie ten shout box?  _________________ Poszukiwacz i podróżnik po dzisiejszym internecie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
GambitGrelfer

|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 9:46 Temat postu: |
|
|
No właśnie trochę odbiegliśmy od tematu. Jak chcecie sesje rpg, to można taką zorganizować via forum.
Cynizm całkowicie nieuzasadniony, choć zabawne się z niego wywiązują dyskusje. _________________ Gambit Grelfer
http://allegro.pl/show_item.php?item=664513252 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
brujo

|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 10:02 Temat postu: |
|
|
Raczej chodziło mi o kształtowanie rzeczywistości podług własnej woli niż oddawanie efektu przypadkowi. Widzisz ja wieże że jeśli człowiek nie zrobi czegoś sam, Bóg nie zrobi tego za niego i to tylko dlatego że ów ładnie prosi (modlitwa). Spójrz na przykład człowiek może manipulować pogodą za sprawą firmy General Electric , która to w 1946 już potrafił dowolnie wywołać opady śniegu bądź deszczu , obecnie możesz robić z pogodą niemal wszystko jeśli chcesz. Właśnie o to chodzi potencjał ludzkiego Umysłu jest nie ograniczony, podobno większa część populacj wykorzystuje 5% mózgu, natomiast geniusze od 10 do 13%. _________________ Nic nie jest prawdziwe. Wszystko jest dozwolone. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Poszukiwacz

|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 12:44 Temat postu: |
|
|
Ja słyszałem, że człowiek wykorzystuje średnio 10% możliwości swojego mózgu, z tego wniosek, że żyjemy za krótko. Nie wątpię, że technika człowieka pozwala mu na niegdyś nazywane "boskie" rzeczy. Niestety(a może to i dobrze?) nauka rozszerza nam horyzonty. Teraz człowiek spróbuje opanować inne planety i gwiazdę, nie wystarczy mu tylko ziemia. Kiedy przejmie jedną gwiazdę, będzie chcaił kolejną, o ile uda nam się wydłużyć życie, człowiek i tak będzie zależny od boga, bo to on po śmierci go rozsądzi. _________________ Poszukiwacz i podróżnik po dzisiejszym internecie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olszoowa

|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 13:34 Temat postu: |
|
|
ciała ludzkie jest zbyt mądre by pozwalac sobie na takie marnotrawienie enegii
mózg jako całośc zuzywa masę energii-jeśli prawda miałoby być, że działa (wg co nie których) ok 10% to po co dbac o całą resztę?
narządy nieuzywane zanikają: zaczynająć od ogona, na mięsniach u długoleżących kończąc, póki co sekcje nie wykazują pustych lub niepełnych czaszek  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Poszukiwacz

|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 15:12 Temat postu: |
|
|
10% możliwości, nie 10% samego ciała mózgu. Chodzi o to, że moglibyśmy wykorzystywać mózg 10 razy lepiej, a korzystamy z całego po trochu w 1/10. Poza tym mózg nie jest mięśniem i jest podzielony na "sekcje" zajmujące się czymś innym. Poza tym masz rację, tyle, że w mózgu liczą się połączenia nerwowe. Jeżeli np w wieku 13 nie będziesz czytać, to mózg odetnie nieużywane połączenia by się nie nadwyrężać w wyniku czego będziesz czytać jeszcze gorzej! Poza tym połączenia tworzą się do pewnego wieku! _________________ Poszukiwacz i podróżnik po dzisiejszym internecie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
brujo

|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 16:41 Temat postu: |
|
|
Niezgodę się z tobą. To ów gniewny chrześcijański Bóg ma sądzić? Lepiej módl się żeby tak nie było. Twój bożek dla wielu zgotował piekło , gorące kotły z lawą
Haha dla mnie taki Bóg jest martwy! Od kiedy umarłw moim światopoglądzie świat jest piękniejszy  _________________ Nic nie jest prawdziwe. Wszystko jest dozwolone. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
GambitGrelfer

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
brujo

|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 17:05 Temat postu: |
|
|
Przecież mówiłem że jestem Bogiem. A TY JESTEŚ tylko marnym człekiem?
To jest ludzkie forum? Myślałem , że tu sami Bogowie godni pić ze mną calvadosa na Olimpie. _________________ Nic nie jest prawdziwe. Wszystko jest dozwolone. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|