| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Madalleno

|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 11:13 Temat postu: |
|
|
Ja nadal nie wiem czy jest on naprawdę potrzebny..
Nie wiem czy zawsze byłoby z kim pogadać... _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 21:06 Temat postu: |
|
|
Właśnie, przecież forum w zupełności wystarczy. _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
tak się kocha tylko raz. " |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Poszukiwacz

|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 21:36 Temat postu: |
|
|
Czat przyda sie do lepszego zapoznania się, bez potrzeby spamowania w tematach. _________________ Poszukiwacz i podróżnik po dzisiejszym internecie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 21:46 Temat postu: |
|
|
Ja proponuję ankietę: tak, nie. Zobaczymy ile osób w ogóle zagłosuje, co i jak, bo wydaje mi się, że osób stale piszących tak na bieżąco jest tu niezbyt dużo. _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
|
| Powrót do góry |
|
 |
Poszukiwacz

|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 21:55 Temat postu: |
|
|
Było by więcej gdyby ludzie chcieli się wypowiadać na osobiste tematy, to zaś udostępnia Sb i to w expresowym tempie.  _________________ Poszukiwacz i podróżnik po dzisiejszym internecie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 22:00 Temat postu: |
|
|
Tylko czy mają na to ochotę??
Ja mogę powiedzieć tylko za siebie, że nie mam ochoty "prywatyzować" moich wypowiedzi, ale nie twierdzę, że to by nie przyciągneło ludzi. _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 14:12 Temat postu: |
|
|
Niestety, sprawa shout boxa czy też chata stanęła w miejscu. Nie potrafię Wam powiedzieć, kiedy wróci na tapetę.
Jednakże, z tego co obserwuję, też zaczynam przekonywać się do tego, że póki co żadna z tych funkcji nie jest paląca.
A na prywatne tematy, Poszukiwaczu, można rozmawiać w miejscach do tego przeznaczonych - pw, mail, gg oraz standardowy chat . I nie tym chcemy ludzi przyciągnąć na Forum . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Nie Lip 19, 2009 18:09 Temat postu: |
|
|
Też tak myślę, czasem nie ma za wiele osób na Forum.
A od takich lekkich rozmów mamy dział Pogaduszek, gdzie się tak nas bardzo nie pilnuje.
Myślę, że to wystarczające na obecny czas. _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nannar02

|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 9:11 Temat postu: |
|
|
---------- 17:29 05.08.2010 ----------
póki co zgody na chat na obszarze Forum Gandalfa nie ma. Tego pilnuje już z całą skrupulatnością Pani Edyta:))) A czy przydałby się....? Sądzę, że to powinno pozostawić się do rozstrzygnięcia w oparciu o relację popyt-podaż. Pozdrawiam.
---------- 09:11 14.12.2010 ----------
skoro Forum przypomina powoli wymarłe miasteczko z Dzikiego Zachodu, to rzeczywiście po co je dobijać jeszcze czatem...? )) _________________ Nic nie jest skończone, dopóki się nie skończy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tom-ek

|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 19:04 Temat postu: |
|
|
| i ja sie zgadzam, bo zeby mozna bylo na czacie porozmawiac to bysmy musieli sie zgadywac na konkretna godzine.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
break

|
Wysłany: Wto Lut 01, 2011 12:25 Temat postu: |
|
|
Ale czat jest miejscem, gdzie można pisać o za przeproszeniem - pierdołach. Na forum z założenia wypowiedź powinna być dłuższa niż "ok, super" - a czasem taka odpowiedź zdecydowanie wystarczy. Poza tym, czat jest bardziej spontaniczny Ja uważam, że mogłoby być fajnie, aczkolwiek, nie jest to konieczność  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Riel

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 14:36 Temat postu: |
|
|
| break napisał: | Ale czat jest miejscem, gdzie można pisać o za przeproszeniem - pierdołach. Na forum z założenia wypowiedź powinna być dłuższa niż "ok, super" - a czasem taka odpowiedź zdecydowanie wystarczy. Poza tym, czat jest bardziej spontaniczny Ja uważam, że mogłoby być fajnie, aczkolwiek, nie jest to konieczność  |
Zgadzam się ;] Na takim chacie, dzięki spontanicznosci, wywiązują się często bardzo fajne rozmowy, nierzadko bardzo śmieszne Można tam pogadać o takich rzeczach, o jakich na forum się nie pisze, bo nie są na tyle "ważne" (przepraszam, ale nie mogłam znaleźć innego określenia). Po prostu na chacie rozmowy są lekkie i nie tak poważne  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gustus

|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 9:04 Temat postu: |
|
|
| nie lubię czatów - człowiek musi murem siedzieć przed kompem, bo jak się na chwile odwróci, to już się zmienia wątek i jest nie w temacie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Riel

|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 14:16 Temat postu: |
|
|
| Gustus napisał: | | nie lubię czatów - człowiek musi murem siedzieć przed kompem, bo jak się na chwile odwróci, to już się zmienia wątek i jest nie w temacie. |
Jak nie lubisz, to po prostu nie będziesz korzystał. Ale innym może się podobać, chyba nie zaszkodzi zrobić takiego chatboxa, choćby na próbę ?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gustus

|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 14:23 Temat postu: |
|
|
no ale przecież jak ktoś lubi to może się na jakimś czacie umawiać,
aj tam: umówić się w kilkoro na gg i czy skype i sobie zrobić konferencję - na jedno wyjdzie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|