| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kmaro

|
Wysłany: Pon Lut 14, 2011 21:32 Temat postu: |
|
|
Dlatego ja się cieszę, że mieszkam na wsi, która jest całkiem dobrze ucywilizowana, tak, że jest i dużo sklepów, miejsc rozrywki, a jak coś to mam blisko do Łodzi więc jest dobrze |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Riel

|
Wysłany: Pon Lut 14, 2011 22:26 Temat postu: |
|
|
| Angelikaaa napisał: | Ja mieszkam na wsi. To jest straszne! nawet sklepu u siebie nie mam, a wyjśc gdziekolwiek też nie bardzo jest z kim. |
Mam to samo ;/ Ledwo jeden sklepik. Ale za to mogę jeździć na desce i nikt mnie nie widzi, a chłopacy nie patrzą się dziwnie na dziewczynę, która jeździ  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
percy16

|
Wysłany: Czw Lip 14, 2011 14:14 Temat postu: Relaks |
|
|
Ja najlepiej relaksuję się, gdy leci w tle muzyczka a w ręce mam książkę z serii Percy Jackson i bogowie olimpijscy. Wtedy zapominam o wszystkich problemach Polecam taką właśnie formę wypoczynku - również wakacyjnego  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Akore

|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 22:34 Temat postu: |
|
|
Odkryłem ostatnio złoty lek (przynajmniej złoty jest dla mnie) - ruch
Wszelaki ruch. (nie nie kiosk...)
Bieganie, taniec, basen... super!  _________________ SZsszkyk... kropka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
break

|
Wysłany: Nie Lip 17, 2011 22:56 Temat postu: |
|
|
Czzeeeeeekolada
I mam nadzieję, że od jutra też sport  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maddziaa

|
Wysłany: Sro Lip 20, 2011 9:33 Temat postu: |
|
|
Ja na dobry nastrój polecam przede wszystkim muzykę! Ale tę pozytywną, nie smutną, a żeby się jeszcze bardziej zdołować. Jako, że też mieszkam na wsi, to najczęściej idę po prostu na hamak z książką, a jak mam jeszcze czekoladę, to wszelkie złe emocje idą w zapomnienie:) Polecam! _________________ Kto znajduje, źle szukał. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Nie Lip 24, 2011 21:10 Temat postu: |
|
|
Wiecie co, słucham dobrej muzyki, jestm bardzo aktywny, nie piję, nie palę, jem sporo czekolady i cukru wogóle, ale ostatnio pozytywnie napędza mnie MELISA.... Wogóle nie wiedziałem, że hodowla ziół może być tak wciągająca! Chociaż.. co ja tam wiem- mam 3 doniczki bazylii i ususzone miętę i melisę. Do tego szałwia, rumianek, tymianek... w ogródku. Ale to i tak fajne i na wiosnę rozkręcam na nowo moją hodowlę. To daje tyle radości!  _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maddziaa

|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 10:26 Temat postu: |
|
|
Mnie melisa pozytywnie napędza, ale tylko do snu:) niestety w tym roku, jakoś marnie mi rośnie. A hodowla ziół jest po prostu wspaniała. Zdrowo i prawie za darmo:) Jeśli chodzi o herbatki, to zaraz po melisie, na drugim miejscu jest u mnie mięta, taka z ogródka… Nie ma w ogóle porównaniu z taką z torebki, z apteki… _________________ Kto znajduje, źle szukał. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nemo

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 12:11 Temat postu: |
|
|
Słońce, słońce i jeszcze raz słońce. Ja to chyba musiałabym się przeprowadzić na kanary  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carmen82

|
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 12:53 Temat postu: |
|
|
Słońca bardzo mało u nas, za to w Rzymie, skąd niedawno wróciłam nadmiar. Powinno być po równo, wtedy wszyscy byliby zadowoleni
U mnie na poprawę nastroju - mocne wino, dobra książka, wciągający film. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kmaro

|
Wysłany: Wto Sie 02, 2011 13:09 Temat postu: |
|
|
Ja po wyjeździe odkryłem, że cudownym sposobem na poprawę nastroju jest wyjazd nad jezioro do małych miejscowości, cisza, spokój, dużo zieleni, piękne widoki i co najważniejsze mało ludzi ( w przeciwieństwie do gór czy polskiego morza, które jest oblegane tłumami)) takie oderwanie się od codzienności ......coś wspaniałego  _________________ "Być głupcem i zdawać sobie z tego sprawę - lepsze to niż być głupcem i uważać się za mądrego" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Akore

|
Wysłany: Pon Sie 08, 2011 21:21 Temat postu: |
|
|
No fakt! W Tary zapraszam jesienią!  _________________ SZsszkyk... kropka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Wto Sie 09, 2011 21:14 Temat postu: |
|
|
E tam Tatry... zapraszam na Lubelszczyznę! Lubelszczyzna to po części Polesie, a jest tu na prawdę pięknie...  _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
18alexa18

|
Wysłany: Wto Paź 11, 2011 17:51 Temat postu: |
|
|
A ja tęsknię za moimi Karkonoszami... Piękny Karpacz, Śnieżka, Szrenica i inne dziwne wzniesienia.
Obecnie mieszkając w Poznaniu nastrój poprawia mi czytanie książek nad Maltą. Chociaż teraz trudno już o czytanie na dworze - pogoda nie ta co przed paroma tygodniami... A więc gorąca czekolada. I kawka z samego rana. Oczywiście przy książce, dobrej książce.  _________________ Sunsetter... None Better... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|