| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Bunia91

|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 22:33 Temat postu: |
|
|
Nie zgodzę się, nie wielu pisarzy potrafi trafic w kobiece gusta, a jemu się to udało i ku zdziwieniu opini przedział wiekowy jest dośc duży. Poza tym nie jesteś odosobiniony większośc mężczyzn nie podziela kobiecych sympatii do twórczości Wiśniewskiego.
Wartości literacka to też poziom języka jaki został użyty, a tutaj nie mam większy zastrzeżeń, bo w efekcie końcowym wszystko do siebie pasuje. _________________ "Ludzie giną na wszelaki sposób, wedle wszystkich kluczów, pod każdym pretekstem..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
M.M.W.

|
Wysłany: Sro Lut 01, 2012 16:51 Temat postu: |
|
|
Co do filmu to ... hm ... no właśnie, jeszcze nie tak dawno odpowiedziałabym, że nie ma sensu go oglądać. Lecz ostatnio w parę nocy z rzędu miałam zawirowania życiowe z których wynikało iż w nocy nie spałam i musiałam być czujna. Aby nie zasnąć oglądałam filmy, czytałam. Sięgnęłam po film "Samotnośc w sieci" i muszę przyznac, że jest on zbyt pochopnie oceniany, wg mnie ma on w sobie to "coś". W końcu jakby nie było współtwórcą scenariusza jest sam J. L. Wiśniewski. Zatem coś musi byc w tym filmie i jest. Tylko trzeba spokojnie usiąść i dać się porwać fabule.
Na zachętę http://www.youtube.com/watch?v=SmMvv3QY9Hc
A co do pisarza. Ujmę to w jednym słowie "Mistrz", mój niedościgniony wzór pisarza. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|