| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 7:02 Temat postu: DZIECKO W KUCHNI - konkurs fotograficzny |
|
|
Z okazji Dnia Dziecka przygotowaliśmy konkurs.
Od dzisiaj można przesyłać zdjęcia, na których Wasze pociechy buszują w kuchni: jedzą, sprzątają, gotują, rozrabiają , pomagają itepe. Ważne, by bohaterem były dzieci a akcja działa się w kuchni . Tylko takie zgłoszenia będą brać udział w głosowaniu!
Konkurs trwa do 1 czerwca.
W dniach 2-7 czerwca na 20 najfajniejszych zdjęć głosować będą odwiedzający naszą stronę, a my 8 czerwca wybierzemy trzech laureatów.
Nagrodą główną jest bon o wartości 150 złotych.
Szczegółowe informacje oraz panel zgłoszeniowy - TUTAJ . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maja_c

|
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 12:57 Temat postu: |
|
|
A jaki przedział wiekowy rozumiemy pod pojęciem "dzieci"? Łapię się jako 18-nastolatka?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 13:15 Temat postu: |
|
|
Hmmm..., teoretycznie chodzi o dzieci, raczej młodsze, bo te starsze to już nie broją w kuchni i nie stanowią "atrakcji" . Ale z drugiej strony...
Nie masz kuzynki czy siostrzenicy młodszej?  _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maja_c

|
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 13:24 Temat postu: |
|
|
No nie mam. Ale ja broję! Można? Można  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 9:39 Temat postu: |
|
|
Od dzisiaj trwa głosowanie na 20 najfajniejszych zdjęć konkursowych.
Głosować można tutaj.
Spośród tej grupy 8. czerwca wybierzemy trzech laureatów, którzy otrzymają bony wartościowe:
- za 1 miejsce bon o wartości 150,00 PLN oraz niespodziankę
- za 2 miejsce bon o wartości 100,00 PLN
- za 3 miejsce bon o wartości 50,00 PLN
Pozostali finaliści otrzymają po 20 punktów dodane do konta klienta.
Głosujcie i wybierzcie swoich trzech faworytów!
Ja już zagłosowałam - a Ty?  _________________ FaceBook
Twiter
Blip
Ostatnio zmieniony przez Edyta dnia Wto Cze 02, 2009 14:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 13:55 Temat postu: |
|
|
Chciałam zagłosować, ale kieruje mnie na zupełnie inną stronę... _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 14:13 Temat postu: |
|
|
Już poprawione...  _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pioszka

|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 15:28 Temat postu: |
|
|
Witam!
Dlaczego mozna głosować na własne zdjecie? Chyba nie powinno tak być? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madalleno

|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 22:26 Temat postu: |
|
|
To nie głosuj na swoje zdjęcie i będzie dobrze  _________________ "Twoją granicą jest bezkresne niebo" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mojram

|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 1:00 Temat postu: |
|
|
Do Pani Edyty (Moderatora)...
Uważam, że zwycięzców konkursu powinno wyłonić niezależne jury (np.pracownicy księgarni, o ile znajomi i rodzina tych osób nie bierze udziału w konkursie).
Konkursy, w których zwycięzcę typują użytkownicy sieci są nieuczciwe. Jak ktoś się uprze to będzie zakładał konta i zmieniał IP głosując z jednego komputera na swoje zdjęcie. Już było wiele takich konkursów w sieci, gdzie ludzie w ten sposób łamali zasady. Te same osoby kilka razy z rzędu wygrywały nagrody główne, kiedy inni użytkownicy mieli naprawdę wspaniałe zdjęcia, bez porównania z tymi wygranymi. W jednym z konkursów moderatorzy za trzecim razem się "połapali" i zmienili zasady, wg których później już tylko sami wybierali najlepsze zdjęcia.
Zawsze to jest też większa satysfakcja dla wygranych, że zdjęcie się podobało niezależnym osobom, a nie tylko rodzinie i znajomym (bo wiadomo, że jak głosują użytkownicy, to namawia się wszystkich wokół do oddania glosu:))
Proszę zatem rozważyć taką opcję
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pioszka

|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 6:11 Temat postu: |
|
|
mojram, dokładnie tak, też uważam, ze niezależne jury powinno wyłaniać zwyciezców. Poza tym zagłosowałam na swoje zdjecie, bo chciałam sprawdzic czy jest to możliwe. I co? I teraz mi zwyczajnie głupio... Oczekiwałam jakiejś blokady, a tu nic. Myślę, że zarówno w organizacji jak i od strony technicznej zabrakło tu dopracowania kilku szczegółów.
Ps. A dzieciaki cudne (wszystkie).
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 7:44 Temat postu: |
|
|
pioszka,
faktycznie, małe niedociągnięcie, dzięki za zwrócenie uwagi, administrator już poprawia.
A co do oddania głosu na siebie - możesz się zalogować i głos na własne zdjęcie anulować.
mojram,
ależ niezależne jury wybierze trzech laureatów. Do końca tygodnia Klienci/Forumowicze/ Użytkownicy wybierają tylko finałową dwudziestkę zdjęć, spośród których w poniedziałek, ósmego czerwca, wybierzemy zwycięzców. Dopiero autorzy trzech zdjęć otrzymają nagrody w postaci bonów zakupowych. _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pioszka

|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 7:47 Temat postu: |
|
|
Dzięki, teraz lepiej  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aurelito

|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 8:12 Temat postu: |
|
|
hej hej witam wszystkich:) co do powyzszych wypowiedzi - tez tak uważam. Mam jedno pytanie czy to tylko tak u mnie jest, ze nie widzę ilości zdobytych pkt. przez konkursowiczów, czy tak ma byc?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pioszka

|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 9:55 Temat postu: |
|
|
| Ha! Ja też nie widzę, ale to pewnie zamierzone działanie, które akurat popieram. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|