| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
DominikaM

|
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 16:26 Temat postu: |
|
|
Właściwie to już po sprawie. Paczka dziś doszła. Dziękuje za odpowiedź. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bazylekk

|
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 12:32 Temat postu: |
|
|
---------- 18:00 21.12.2009 ----------
To ja też przy okazji zapytam: Jak szybko są wysyłane nagrody dla forumowiczów tygodnia? Nie, żeby mi się spieszyło, ale mojemu listonoszowi różne się zdarzają przygody i jestem ciekawa, czy zaginęła w drodze, czy jeszcze nie wyszła Wolałabym drugą opcję.
---------- 12:32 23.12.2009 ----------
Rzeczywiście po wykonaniu kilku telefonów książka się odnalazła. Dziękuję i pozdrawiam  _________________ Świat nie jest czarno-biały... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nemo

|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 11:56 Temat postu: |
|
|
Pewnie już wyjaśniłaś sprawę swojej paczki. Ale jakby ktoś jeszcze sie interesował - to do mnie doszła bardzo szybko, jeszcze w tym samym tygodniu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marx

|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 19:57 Temat postu: |
|
|
Mam żal.
Co do realizacji zamówień, "śliskich" czyli takich gdzie nakład może być wyczerpany. Zdaje sobie z tego sprawę i fajnie, że ktoś sie zapytał o pozycje X której nie ma na stanie. Oczywiście pozycja X specjalnie mnie nie interesowała. Wiec ogólnie wysyłajcie bez pozycji X, jakoś to przeżyje.
Ale nagle okazuje się, po potwierdzeniu wysyłki, że oprócz pozycji X brakuje również pozycji B. Na której już mi bardziej zależało, bo pozycja B była częścią serii a pozycję A z tej serii otrzymałem w poprzednim zamówieniu, zaś teraz dostałem pozycje C, i D. z tej serii, więc fajnie, że mam ciągłość.
Że są rpoblemy bo się wat zmienia, bo inwentaryzacje, bo śnieg się rozpuścił to rozumiem, ale można było wysłac monit, że oprócz pozycji X brakuje też pozycji B i co z tym fantem robimy czy wysyłamy bez Xi B i czy dodatkowo rezygnujemy z C i D, bo i po co kiedy brakuje B.
Wiem czepiam się, jednak sytuacja całkiem irytująca i zmuszająca mnie do maratonu po księgarniach w poszukiwaniu brakującej pozycji B. _________________ A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 10:33 Temat postu: |
|
|
Marx'ie,
informowaliśmy o braku pozycji z czasem 3-5 dni (czyli o tytule Lśnienie). Miałeś też pozycję z małym zapasem (czyli księgę 2 trylogii czarnego maga). Niestety, mały zapas oznacza, że tytuł jest na wyczerpaniu i nie gwarantujemy, że uda nam się go sprowadzić. Jeśli tytuł jest już nieosiągalny, to realizujemy zamówienie na pozostałe tytuły - bez informowania, że mały zapas okazał się jednak niedostępny (gdyż podczas składania zamówienia Klient już jest o takiej możliwości informowany).
Przepraszamy za utrudnienia. _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Coraline

|
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 12:50 Temat postu: realizacja zamówienia |
|
|
Dzień Dobry
Mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu.. Jestem nową użytkowniczką, księgarnia mi się spodobała, ale nie wszystko ogarniam
Chciałam się dowiedzieć, kiedy do zamówienia dochodzi informacja o dokonaniu wpłaty. Bo przesyłka została potwierdzona, wysłana, dostarczona i opłacona (!) kilka dni temu, ale na "Moim koncie" nadal pisze:
"potwierdzone:TAK
opłacone:NIE
wysłane:TAK"
Trochę mnie to niepokoi.. ;]
I w tych punktach pisze ile mam do zdobycia, ale nie przyznanych (jak się domyślam, wiąże się to z powyższym)... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Lip 18, 2011 8:14 Temat postu: |
|
|
Witaj,
czy płaciłaś przy odbiorze?
Jeśli tak, to właśnie dlatego status jest nadal 'nieopłacone'. Dostawca (kurier, poczta) ma 14 dni na przekazanie nam wpłaty. Gdy zaksięgujemy należność, to status zmieni się na zapłacone. Ale śpij spokojnie, jeśli wybrałaś pobranie na pewno zamówienie będzie opłacone .
edit:
i zgadza się, punkty zostaną dodane do konta, gdy zaksięgujemy wpłatę. _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aggie11

|
Wysłany: Pią Gru 02, 2011 20:19 Temat postu: rozczarowanie |
|
|
Witam,
jestem nowym klientem Gandalfa. W poniedziałek 28 listopada złożyłam zamówienie na dwie pozycje. Przy jednej z nich, owszem, była adnotacja "produkt może być niedostępny", jednak przy kolejnej już takiej informacji nie umieszczono. Pieniążki za zamówienie przelałam na konto księgarni zaraz po otrzymaniu danych do przelewu i informacji, że zamówienie zostało przyjęte. Czekałam 4 dni... dziś otrzymałam emaila z wiadomością, iż moje zamówienie zostało anulowane " ponieważ tytuł jest w tym momencie niedostępny i nie jesteśmy w stanie udzielić informacji, kiedy możemy spodziewać się go z wydawnictwa." I tyle. Zero zapewnienia, że koszty przeze mnie poniesione zostały zwrócone lub będą zwrócone na moje konto bankowe. Ponadto który tytuł? Oba? Trochę to nie halo załatwienie sprawy z potencjalnym klientem według mnie. Jeśli którykolwiek lub wszystkie zamówione tytuły nie zostały znalezione w magazynach księgarni, to wiadomość powinna być sformułowana precyzyjnie jakich tytułów anulowanie dotyczy. Ponadto koszty poniesione za anulowane zamówienie powinny być natychmiast zwrócone na konto zamawiającego. No i wreszcie skoro przy jednej z pozycji przez mnie zamawianych nie było adnotacji, iż może być ona niedostępna ze względu na mały stan półek magazynowych, to takiego stanu rzeczy i rozczarowania można się spodziewać w przypadku każdego z tytułów na stronie Gandalfa...? Nie wiem czy skorzystam ponownie z Państwa usług. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Gru 05, 2011 12:33 Temat postu: |
|
|
Witam,
zamówienie zostało anulowane w całości, ponieważ istotnie - produkt opatrzony podczas zamawiania małym zapasem okazał się niedostępny. Zamówienie zostało w całości anulowane, gdyż drugi tytuł jest tańszy niż dostawa i nie chcieliśmy narażać Pani na taki koszt. Zwłaszcza w okresie przedświątecznym. Pieniądze za to zamówienie dziś zostały przelane na Pani konto.
Przepraszamy za utrudnienia. _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|