| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
pawel170784

|
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 14:37 Temat postu: |
|
|
Jakiś czas temu powstały erotyczne opowiadania napisane przez kilkanaście Polek i zebrane w antologii pt. "Rozkoszne". Moim zdaniem takie sobie, ale co kto lubi...
Czytam właśnie "W łóżku z ..." i uważam, że jest znacznie lepiej napisana niż polski "odpowiednik". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 14:17 Temat postu: |
|
|
| 18alexa18 napisał: | A może "Smak Miodu"?
Nie czytałam jej, ale słyszałam, że to bardzo dobra, odważna książka.  |
Wiesz... kiedy zobaczyłem ten tytuł to pomyślałem "ta opowieść o popowstańczej wsi i krowich plackach?..." ale chyba nie o tą książkę ci chodzi Ta o której myślę, jest autorstwa Romualda Wernika bodajże. Ma alementy...erotyczne, ale niewiele i takie... nieerotyczne( np. jak chłopak "przydusił" dziewuche za stogiem siana... ) _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pawel170784

|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 21:33 Temat postu: |
|
|
| fenek6665 napisał: | | 18alexa18 napisał: | A może "Smak Miodu"?
Nie czytałam jej, ale słyszałam, że to bardzo dobra, odważna książka.  |
Wiesz... kiedy zobaczyłem ten tytuł to pomyślałem "ta opowieść o popowstańczej wsi i krowich plackach?..." ale chyba nie o tą książkę ci chodzi Ta o której myślę, jest autorstwa Romualda Wernika bodajże. Ma alementy...erotyczne, ale niewiele i takie... nieerotyczne( np. jak chłopak "przydusił" dziewuche za stogiem siana... ) |
Na pewno nie o tej Raczej o tej:
http://www.gandalf.com.pl/b/smak-miodu-a/  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
irw-in

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2011 16:27 Temat postu: |
|
|
a moze tak biblia seksu
do wygrania w konkursie.
http://www.bibliaseksu.pl/
wiadomo im wiecej ksiazek sie przeczyta tym wieksza bedzie wiedza  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2011 21:49 Temat postu: |
|
|
Tak wogóle, to stronie od książek o tematyce erotycznej, oczywiście w prawie każdej książce można znalezć pewne elementy tego gatunku, jednak nie lubię książek typowo erotycznych. To dobre dla socjopatów, dla których w dzieciństwie rodzice nie mieli czasu i kupili dziecku komputer, ewentualnie dla chłopców bez ukochanych... Ale możecie się ze mną nie zgadzać, a ja sam nie twierdzę, że nie mam stereotypowego myślenia...  _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
irw-in

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 14:05 Temat postu: |
|
|
---------- 08:51 24.06.2011 ----------
troche masz a jakie ksiazki czytales odnosnie seksu i innych spraw zwiaznych z tym?
---------- 14:05 07.07.2011 ----------
o wiele lepsze teraz wyszlo jest mistrzseksu
dla tych co chca cos wiecej od zycia erotycznego
mod:
usunięty link |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek6665

|
Wysłany: Nie Lip 24, 2011 21:01 Temat postu: |
|
|
Jakoś nie interesują mnie takie książki. O wiele bardziej wolę fantasy albo coś SF _________________ Jestem arogancki, i jestem z tego dumny.
Ostatnio zmieniony przez fenek6665 dnia Czw Sie 25, 2011 21:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 11:58 Temat postu: |
|
|
fenek, co to za spam? Chyba nie ten wątek... _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
edimax

|
Wysłany: Pią Gru 02, 2011 19:30 Temat postu: |
|
|
Oczywiście "Pamiętnik Fanny Hill" no i jeśli ktoś lubi połączenie horroru i erotyki to Masterton A czytał ktoś może książki Markiza de Sade? Słyszałem o nich że są bardzo kontrowersyjne... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zuu

|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 9:54 Temat postu: |
|
|
Praktycznie w każdej książce Diany Palmer znajdziemy dużo bardzo interesująco opisanej miłości. Owszem są to zwykłe romansidła, ale świetnie i szczegółowo opisuje "związki" między dwojgiem ludzi
No i oczywiście Lara Adrian ze swoją serią Rasa Środka Nocy. Klimat ostatnio bardzo modny: wamiry. Przyznam, że byłam sceptycznie nastawiona, ale jak zaczęłam czytać nie mogłam się oderwać! Dużo dobrze opisanej erotyki. WARTO!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vanja

|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2012 17:33 Temat postu: |
|
|
| edimax napisał: | Oczywiście "Pamiętnik Fanny Hill" no i jeśli ktoś lubi połączenie horroru i erotyki to Masterton A czytał ktoś może książki Markiza de Sade? Słyszałem o nich że są bardzo kontrowersyjne... | Dawno temu czytałam " Justyna,czyli nieszcześcia cnoty" , dośc ostra i na pewno nie dla dzieci. Choć trzeba przyznać że fabuła nie zła i dość zaskakujące zakończenie. _________________ Gdyby drzwi percepcji zostały oczyszczone, wszystko wydawałoby się nam takie jakie jest - nieskończone.W.Blacke |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|