| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
yen

|
Wysłany: Sob Cze 13, 2009 21:47 Temat postu: "Kłamca" 1, 2 i 3 - Jakub Ćwiek |
|
|
Co sądzicie o 3 tomach napisanych przez Jakuba Ćwieka? Kłamcy część 1,2 i 3? Proszę o opinie;) _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 10:46 Temat postu: |
|
|
| Doskonałe książki! Przeczytałam je za jednym razem i od tej pory jestem pod ogromnym wrażeniem. Świetnie napisane, z humorem i wyobraźnią! Polecam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 11:39 Temat postu: |
|
|
| gdzieś_tam napisał: | | Doskonałe książki! Przeczytałam je za jednym razem i od tej pory jestem pod ogromnym wrażeniem. Świetnie napisane, z humorem i wyobraźnią! Polecam! |
Widzę, że nie jestem sama;) I jeżeli jeszcze raz usłyszę od kogokolwiek że polscy autorzy fantasy nie piszą dobrych książek to go wyśmieję chyba. Widać, że takie osoby to chyba nie czytały żadnej klasyki.
Am I right  _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 15:49 Temat postu: |
|
|
Przecież mamy tylu doskonałych pisarzy fantasy! I nie tylko. Nawet nie zabieram się za wymienianie, bo nie skończę. Naprawdę, mamy byc z kogo dumni. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 15:54 Temat postu: |
|
|
Jak już gdzieś wcześniej napisałam plemię (a może i szczep nawet:P ) polskie wydaje wielu wybitnych Polaków przez duże P. Duma rozpiera moje serce  _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 16:06 Temat postu: |
|
|
I niech się zagraniczni pisarze schowają za tymi swoimi książkami! Nic nie przebije naszych Polaków!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 16:16 Temat postu: |
|
|
No dobrze już tak zostawmy te patriotyczne nastroje. Wróćmy do "Kłamcy" nie macie wrażenia że 3 część jakby urwała się w połowie? Czuję się tak jakby mi ktoś wyrwał kilka ostatnich stronic:( _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 15:04 Temat postu: |
|
|
| A może o to właśnie chodziło w tej książce? Może autor celowo zostawił to tak jak jest...? Chyba chciał mieć otwartą furtkę, żeby coś jeszcze kiedyś dopisać, bo obecnie skończyły mu się pomysły? Co o tym sądzisz? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 20:47 Temat postu: |
|
|
Bardzo możliwe. Kto tam wie co mu w głowie siedzi;p _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 20:38 Temat postu: |
|
|
Oby siedziało jeszcze dużo, bo mógłby jeszcze coś dobrego stworzyć.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 11:52 Temat postu: |
|
|
Ja chce jeszcze jedną część "Kłamcy"
Normalnie to by było okropne jakby już więcej nie było. Nawet nie chcę dopuszczać do siebie takiej ewentualności.  _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 12:21 Temat postu: |
|
|
Oby Jakub Ćwiek nas nie zawiódł. Liczę na niego. Niech się jeszcze trochę postara, chociaż na 1 tom...
Ostatni tom był z 2008 roku? Jeśli tak, to może za rok (?!) będzie następna cześć.
Chciałabym zobaczyć jakąś zapowiedź, może nawet i plotkę, cokolwiek, co by świadczyło o następnej części. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 8:37 Temat postu: |
|
|
Na razie chyba nic nie ma Buuuuu  _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 12:42 Temat postu: |
|
|
Pisząc nic nie ma, macie na myśli kolejne części "Kłamcy" czy cokolwiek Jakuba Ćwieka?
Bo jeśli cokolwiek, to...
mamy zapowiedź
i najnowsze dzieło autora:
 _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 22:49 Temat postu: |
|
|
Kolejne części Kłamcy:) Jeżeli będziesz coś wiedzieć Edytko (jeżeli mogę się tak zwracać do Ciebie) to proszę, powiadom nas o tym;) O tej książce czytałam już zapowiedzi, ale jakoś tak nie czekam na nią. Wciąż łudzę się, że będzie kolejna część Kłamcy... Eh...  _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|