| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
yen

|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 0:00 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze: wracam do wypowiedzi Edyty. Zbieranie ołówków, nie słyszałam wcześniej o tym ale bardzo fajne hobby, ciekawe i z pomysłem;) Ja ołówki różne lubię ale miałam może kilka w życiu takich naprawdę fajnych- takie co się wyginają, albo z kotkiem czy smokiem na górze:D Usilne postanowienie zachowania ich ' przy życiu ' niestety nie udało się... Ale życzę aby kolekcja się powiększała i cieszyła nadal Twoje oko.
Po drugie: nawiązując do wypowiedzi franki76. Strasznie dużo sportów uprawiasz! Aż ci normalnie zazdroszczę, bo mi zbytnio zdrowie nie pozwala . Ale ja będę niedługo próbować kitesurfingu - ojciec kupił już cały sprzęt i się nie mogę doczekać żeby w wietrzny dzień pojechać nad jezioro:) Będzie super;) _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psotka

|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 15:42 Temat postu: |
|
|
Edyta, widzę, że nie jestem sama Tzn. ja nie zbieram ołówków, ale zbieram zakładki do książek Teraz trochę mniej się tym zajmuję, więc nie liczę na bieżąco, ale myślę że mam jakieś 3800 zakładek z jakichś 35 krajów świata Miałam nawet swoją stronę internetową, ale ją zawirusowało i nie udało mi się jej chyba wyczyścić
A co do sportu to jestem kaleka kompletną chociaż lubię grać w tenisa, pływać i jeździć na rowerze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
franka76

|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 17:53 Temat postu: |
|
|
Yen to ja poproszę potem o relację z kitesurfingu Wygląda mi to na fajny sport i tez chciałabym spróbować  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 0:21 Temat postu: |
|
|
Jak tylko zrobi się ciut cieplej:) Ale jeszcze mi przypomnij proszę, bo mogę zapomnieć napisać posta (roztrzepana jestem niesamowicie)  _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
brujo

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 22:14 Temat postu: |
|
|
moją miłością jest WIN TSUN. Mam bzika na tym punkcie ćwicze już 2 lata i mógłbym robić to ciągle  _________________ Nic nie jest prawdziwe. Wszystko jest dozwolone. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 22:21 Temat postu: |
|
|
To jest japońska sztuka walki tak? A możesz opowiedzieć o niej coś więcej?  _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
brujo

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 22:50 Temat postu: |
|
|
to będą tylko słowa jeśli chcesz wiedzieć jak smakuje herbata, spróbuj jej.Tak samo ze sztuką walki jest.Nie moge przekazać ci mojego doświadczenia. Win tsun to rodzaj Chińskiego kung-fu. _________________ Nic nie jest prawdziwe. Wszystko jest dozwolone. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 14:21 Temat postu: |
|
|
Rozumiem:) Sama chętnie bym spróbowała, choć mnie bardziej kręci taekwondo, jednak nie mam możliwości do uprawiania sztuk walki... W takim razie życzę Tobie brujo sukcesów i jak najwięcej radości z Win tsun
A tak odbiegając od Win tsun, lubi ktoś szachy? Ja gram nałogowo, mam nawet parę sukcesów drobnych na swoim koncie;) _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psotka

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 17:16 Temat postu: |
|
|
Ja lubię szachy, ale zdecydowanie nie nałogowo Raczej tak od czasu do czasu. Najwiecej grałam na lekcjach pod koniec gimnazjum
Lubię też inne "myślące" gry, np. go. Tylko w brydża próbowałam się nauczyć grać z marnym skutkiem, nauczyciela zabraklo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kermit

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 18:15 Temat postu: |
|
|
Coś innego niż sport? Jest taka rzecz Według moich znajomych bardzo dziwna, a ja sam nie wiem skąd się wzięła Zbieram smycze do kluczy/telefonów Najbardziej mnie cieszą te nie markowe, czyli nie jakiś Smith czy Nike, ale takie "śmieszne" Mam np. z Lays'ów, soku Pysio, Mokate, Simplusa, Tymbarku itd. Takie dziwne, ale ... fajne
A szachy są be - może dlatego, że nigdy nie nauczyłem się w nie grać i grałem z dwa razy?
Kermit. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
brujo

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 22:14 Temat postu: |
|
|
Szachy be?!Toć to przeca rozrywka Królów jest podczas gdy to plebs kamyczki ze strumienia wyciągał i kolekcionował je w chlewiku obok prosiąt. _________________ Nic nie jest prawdziwe. Wszystko jest dozwolone. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 23:56 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie szachy nie są be;p A kolekcjonowanie smyczy? Fajne hobby tak samo ciekawe jak zbieranie ołówków czy zakładek do książek;) Kiedyś zbierałam nakrętki od butelek:) Każdy robi to co lubi;) _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 20:42 Temat postu: |
|
|
| yen napisał: | | Jak dla mnie szachy nie są be;p A kolekcjonowanie smyczy? Fajne hobby tak samo ciekawe jak zbieranie ołówków czy zakładek do książek;) Kiedyś zbierałam nakrętki od butelek:) Każdy robi to co lubi;) |
a ja kapsle od piwa, razem z moimi młodszymi braćmi, oczywiście nie z tego piwa co je sami wypiliśmy hehe
teraz zbieram cytaty, zawsze gdy czytam książkę mam pod ręką ołówek i zaznaczam najfajniejsze fragmenty (czasem są to kilkuwyrazowe zdanka, a czasem całe strony ) i potem je przepisuję do specjalnych zeszytów. Cytaty dobieram na zasadzie nie ogólnej mądrości, ale jakiś moich własnych upodobań w zależności od humoru, stanu ducha, dlatego mam tam kompletny chaos  _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
tak się kocha tylko raz. " |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Moderator

|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 11:16 Temat postu: |
|
|
o!, właśnie! Ja także kolekcjonuję cudze myśli - cytaty z wywiadów, książek itepe. Czasem przepisuję, tak jak Bergisel, do zeszytu, a czasem do pliku na komputerze. Obie rzeczy (zeszyt i plik) specjalnie dla cytatów utworzone . Fajna sprawa tak czasem w towarzystwie zabłysnąć złotą myślą czy poczytać sobie czasem takie 'mądrości' innych . _________________ FaceBook
Twiter
Blip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lemuzyna

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 0:45 Temat postu: |
|
|
A moim hobby jest muzyka:) gram na gitarze,perkusji,basie i klawiszach. Kocham to i nie wyobrażam sobie życia bez tego. Co mi się podoba,a więc artyści mają inną mentalność od np.aktorów. Dajmy przykład: są wakacje do Rabki przyjeżdżają bracia Mroczkowie. Podchodzą dziewczynki i proszą ich o autograf, a oni zamiast dać to zaczynają się na nie drzeć że oni są tu na wczasach i żeby im nie zawracać głowy. Ludziee. Przegięcie na maxiora. A przykładowo gitarzysta z Brathanków albo z zespołu Krzysztofa Krawczyka dosyć że dadzą autograf (ja zawsze wysępie dodatkowo piórko do gitary) to jeszcze zagadają. I to mi się podoba. Nie robią z siebie gwiazd tylko są lajtowi dla ludzi, a nie jakieś aktorzyny,które mają swoje 5 minut w jakimś tasiemcu i uważają się za panów świata. To tyle ode mnie na temat hobby. pozdro _________________ ....::::: HEJ! ZAMYŚLONE GŁOWY NIE CHCE Z WAMI WALCZYĆ! MÓWICIE ŻE JESTEM WINNY BO NARUSZAM WASZĄ PRZESTRZEŃ :::::.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|