| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Psotka

|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 16:45 Temat postu: |
|
|
Ale super, też chcę Potterowy szalik  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
swistunka

|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 21:18 Temat postu: |
|
|
Jakby ktoś chciał jakiś szalik czy coś, to mogę wykonać - co do ceny możemy się dogadać
Szydełkuję od niedawna, ale szalik czy inne berety zrobię. Więc jakby co to priv
A co do szydełka - bardzo łatwo wbrew pozorom się nauczyć robić |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bergisel

|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 21:50 Temat postu: |
|
|
| Ney napisał: | Moja mama zrobila siostrze szalik jaki mieli Gryfoni z Pottera na filmie Niezly szpan na dzielni, co  |
suuuuper, można kosę w brzuch dostać za taki szalik w niektórych miejscach.  _________________ "Już nie zgaśnie ogień w nas,
tak się kocha tylko raz. " |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Psotka

|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 22:15 Temat postu: |
|
|
hehe, moja dzielnica pewnie do takich należy
swistunka, dzięki, ale trochę żartowałam z tym szalikiem Mam kilka szalików i kolejny mi niepotrzebny  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ney

|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 22:21 Temat postu: |
|
|
Nie u mnie - jeden klun w malym miescie o calkiem innych barwach, a najwiekszy nasz wrog takowych nie ma  _________________
NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI. JESTEM TYLKO JA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ainterior

|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 13:04 Temat postu: |
|
|
| Hobby- Muzyka, Literatura. Ostatnio coraz poważniej traktuję góry. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maral

|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 14:16 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Ostatnio coraz poważniej traktuję góry. |
Mniam. I tyle.
Góry dobra rzecz.
O Bieszczady zahaczyłeś może? _________________ Moja twórczość |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ainterior

|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 16:48 Temat postu: |
|
|
-aś, nie -eś Wiem, że nick raczej skłania do tego żeby pisać -eś, ale jednak płci żeńskiej jestem
Mieszkam na Podhalu, więc głównie chodzę po Tatrach. Jednak Bieszczady mam ,,na oku" już chyba drugi rok i ciągle się wybrać nie mogę. W przyszłe wakacje już sobie twardo obiecałam że jadę. Opowieści o Bieszczadach, piosenki i zdjęcia sprawiły że poznanie tych gór jest teraz takim moim małym marzeniem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maral

|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 16:59 Temat postu: |
|
|
Tylko uważaj, żeby się w tłumie nie zgubić. Teraz to lepiej iść na nie-słynne szlaki, bo przybyło Bieszczadom sławy...
Nigdy nie zapomnę tych mijanych przeze mnie indywiduów, które to nierzadko miały na nogach klapki tudzież inne baletki  _________________ Moja twórczość |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ainterior

|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 17:08 Temat postu: |
|
|
Słyszałam o tym. Może więc lepiej będzie wybrać trochę bardziej posezonowy wrzesień...
a propos ludzi w klapkach to tacy się nawet w Tatrach pod Giewontem ponoć trafiają. Klapek nie widziałam, ale wierzę, bo różne typy bardzo NIE- górskiego obuwia migały mi przed oczami.
Póki co nastawiam się na Gorce;) Teraz tam pustki no i klimat jest... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maratka

|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 0:29 Temat postu: |
|
|
Oj niestety Maral ma rację... Bieszczady zrobiły się tłoczne, ale całe szczęście nie wszędzie- nadal można znaleźć miejsca, gdzie przez cały dzień nikogo się nie spotka
Ja polecam jeszcze Karkonosze i Góry Izerskie- te pierwsze po sezonie oczywiście! Izery moim zdaniem są zbyt słabo reklamowane, a tam również jest niesamowicie uroczo. I opisy na szlakach są często w języku czeskim- można się uśmiać podczas ich czytania
A buty w stylu klapki czy japonki to ostatnio modny dodatek na szlaku- głupota niektórych ludzi nie zna granic... niestety _________________ "Always look on the bright side of life" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ainterior

|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 20:54 Temat postu: |
|
|
W tym roku poprzestanę na Gorcach na mej ziemi rodzimej będących Gorce również są wciąż mało popularne, a na swój sposób piękne. Ale przyszły rok... Bieszczady i kto wie, może właśnie w Góry Izerskie lub w Karkonosze się wybiorę?  _________________ Jestem kobietą, heloł...! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
allebob

|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 13:19 Temat postu: |
|
|
ja mam gór po uczy! pewnie dlatego, że w nich mieszkam
zainteresowania... teatr- amatorski, kiedyś sama występowałam, teraz brak czasu.
architektura - zmusiła mnie do tego moja szkoła. technikum budowlane w którym dużo się mówiło o architekturze. _________________ matka. kochanka. kura domowa. studentka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
goskaf1

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 15:56 Temat postu: |
|
|
| hmm moje hobby to czytanie ksiażek związanych z psychologią , z człowiekiem; aaa no i lubię internet-spędzam ok 2 godz. dziennie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Akore

|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 0:18 Temat postu: |
|
|
Z kolei moje zainteresowania to:
FOTOGRAFIA, Rower górski, badminton, Oceania (głównie Papua), dłubanie w drewnie (to na pewno nie wiąże się ze słowem rzeźba ) + inne handarbeite i mam kolekcję znaczków  _________________ SZsszkyk... kropka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|