| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
phantomka91

|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 23:08 Temat postu: |
|
|
Moje hobby: rysowanie, malowanie, sport- narty, rower, siatkówka, chodzenie po górach, bieganie, muzyka- głównie brytyjska, zbieranie pocztówek (polecam postcrossing! ) i czytanie książek oczywiście  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Akore

|
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 23:54 Temat postu: |
|
|
Ciekawe.
Ja również uwielbiam narty, ostatnio biegowe!
A jeśli można...w jakich górach i na jakich szczytach byłaś? _________________ SZsszkyk... kropka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
magnolia

|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 12:24 Temat postu: |
|
|
A ja uwielbiam spać poza tym książka, omawiana dogłębnie na tym forum, góry i gotowanie:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
phantomka91

|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 19:31 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Ja również uwielbiam narty, ostatnio biegowe! |
O, nigdy nie próbowałam swoich sił na takowych. Za to zeszłej zimy stawiałam swoje pierwsze kroki na łyżwach. Bardzo mi się spodobało pomimo licznych siniaków i poobijań
| Cytat: | | A jeśli można...w jakich górach i na jakich szczytach byłaś? |
No więc wzdłuż i wszerz mam schodzone Pieniny (szczyty: Trzy Korony, Wysoka, Wierchliczka oraz kilka niższych). Uwielbiam Tatry, chociaż tutaj głównie chodziłam dolinami, nie szczytami (Chochołowska, Kościeliska, Małej Łąki, Gąsienicowa, Białki, Roztoki, Pięciu Stawów). Ze szcztów: Giewont a także Kopa Kondracka, Kasprowy Wierch, Świnica. Najczęściej jestem w Beskidach, w lecie - Pilsko i Babia Góra, ew. Mała Babia Góra, te góry regularnie odwiedzam, w zimie narty na Pilsku. Ostatnio, jakieś 2 tygodnie temu byłam w Kasinie Wielkiej na Śnieżnicy. Najbliżej mam Leskowiec, Żar i Madachorę. Niezbyt wysokie, a sympatyczne górki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Akore

|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 20:05 Temat postu: |
|
|
Dolina Pięciu Stawów i Gąsienicowa ---> Według mnie najładniejsze miejsca w Tatrach (nie licząc szczytów, i okolic mojego domu )
A Chochołowska idealna na rower!
Ale z tego co widzę to dorobek nie mały!
A zatem dalszych sukcesów życzę!  _________________ SZsszkyk... kropka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
phantomka91

|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 20:31 Temat postu: |
|
|
Dziekuję. Mam nadzieję, że w wakację będę miała okazję ten "dorobek" powiększyć
Szczęściarz z Ciebie Akore. Pewnie ze swojego pokoju masz widok na Tatry. Poza tym, żeby wybrać się w góry nie potrzebujesz wcześniej tego planować z 3 tygoniowym wyprzedzeniem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Akore

|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 20:52 Temat postu: |
|
|
Ach... często tego nie doceniam...
| Cytat: | | Poza tym, żeby wybrać się w góry nie potrzebujesz wcześniej tego planować z 3 tygodniowym wyprzedzeniem |
To prawda.
Ostatnio, kiedy nadeszły olbrzymie opady wybraliśmy się w góry przywitać zimę...
Śnieg po pas a my przez las!
Aż doszliśmy na Sarnią Skałkę.
A w drodze powrotnej o mały włos nie spadła by na nas ogromna gałąź..
Te gałęzie wtedy dosłownie odczepiały się od drzew!
Ale bywa że marnuje to co mam "przed nosem"...
Pozdrawiam! _________________ SZsszkyk... kropka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
magnolia

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 12:55 Temat postu: |
|
|
No tak zimowe sporty, jak mogłam zapomnieć Deska- to lubię |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bazylekk

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 14:24 Temat postu: |
|
|
Kiedyś rysowałam i pisałam wiersze. Ale ostatnio niestety tylko literaturze się poświęcam  _________________ Świat nie jest czarno-biały... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nemo

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 18:40 Temat postu: |
|
|
Jak już ktoś wyżej napisał - ja też uwielbiam spać
Ale poza tym - dobra książka, szczególnie na świeżym powietrzu. Uwielbiam też podróże, wycieczki - nawet te jednodniowe  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kilmeny

|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 20:47 Temat postu: |
|
|
Kynologia . A właściwie: psi umysł. Chociaż... W ogóle to ja kynomaniaczką jestem - cały mój pokój zapsiaczony . _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
EdithM

|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 8:17 Temat postu: |
|
|
W granie w ciekawe gry logiczne. Rozwiązywanie przeróżnych zagadek, quizów, krzyżówek. _________________ "Światło prawdy spada na nas z bezlitosną szczerością, w świetle prawdy obojgu nam diabelsko nie do twarzy" Virginia Woolf |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maddziaa

|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 8:41 Temat postu: |
|
|
| EdithM napisał: | | W granie w ciekawe gry logiczne. Rozwiązywanie przeróżnych zagadek, quizów, krzyżówek. |
Ja też uwielbiam gry logiczne. Czasami zamiast się uczyć to gram, ale cóż nie mogę się powstrzymać _________________ Kto znajduje, źle szukał. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
18alexa18

|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 19:35 Temat postu: |
|
|
Też lubię logiczne, zwłaszcza że to nie jest do końca zmarnowany czas- w końcu rozwija się intelekt, wyobraźnię.
A ja kocham układac puzzle, najlepiej kiedy mają powyżej 1000 elementów- rozrywka, która nie nudzi mi się całymi godzinami!  _________________ Sunsetter... None Better... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
EMC

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 17:14 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam psychologię, kynologię i jazdę konną  _________________ 'Silna i gorzka choroba książkowa rozpanoszyła sie w duszy. Jakież to haniebne być przywiązanym do tej bezwładnej masy papieru, druku i uczuć umarłych ludzi' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|