| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Luthien_Sara

|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 22:55 Temat postu: NIGDZIEBĄDŹ |
|
|
Porywająca opowieść o mieszkańcach Londynu i Londynu Pod . Główny bohater, zwykły, przeciętny mężczyzna poznaje miasto, w którym żył od lat z zupełnie innej strony i poznaje świat, o którym istnieniu nawet się nie domyślał.
Książka zdecydowanie dobra dla nastolatków jak i dla starszych czytelników. _________________ "Czas ucieka, wieczność trwa" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 14:00 Temat postu: |
|
|
A opowiesz o niej coś więcej jeszcze? Jakie wrażenia po lekturze? _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luthien_Sara

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 20:23 Temat postu: |
|
|
Hmmmm.... Najpierw jak zaczęłam czytać nieco się przeraziłam, ponieważ była miejscami nieco obrzydliwa, jeśli wiesz co mam na myśli... Bardzo szczegółowe opisy rzecz, o których na samą myśl robi się niedobrze. Ale wystarczyło kilka więcej stron i zakochałam się w tej opowieści. Połykałam każdą kolejną stronę i czytałam z zapartym tchem . I byłam niezwykle nieszczęśliwa, że doszłam już do końca i nie dowiem się co będzie dalej.... _________________ "Czas ucieka, wieczność trwa" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yen

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 23:13 Temat postu: |
|
|
Dziękuję Może się skuszę na przeczytanie;) _________________ "Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luthien_Sara

|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 10:04 Temat postu: |
|
|
He he. Książka jest świetna, na pewno się nie zawiedziesz . _________________ "Czas ucieka, wieczność trwa" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 15:13 Temat postu: |
|
|
| Podobno w tej książce ludzie mają bardzo ciekawe imiona? Czy mi się coś pomyliło? Jakaś dziewczyna nazywała się Drzwi? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luthien_Sara

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 15:22 Temat postu: |
|
|
Tak zgadza się Przyznam, że zajęło mi chwilkę zanim czaiłam o co chodzi z tymi "drzwiami" he he. Dość oryginalne imię. _________________ "Czas ucieka, wieczność trwa" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gdzieś_tam

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 15:23 Temat postu: |
|
|
| Pamiętasz jeszcze jakieś inne? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luthien_Sara

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 15:33 Temat postu: |
|
|
Właśnie nie, bo już dość dawno ją czytałam i przymierzam się, żeby ją kupić.
Ale był jeszcze Markiz de Carabas. _________________ "Czas ucieka, wieczność trwa" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|